• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bůčkové závitky
Napište svůj komentář k receptu

Bůčkové závitky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčkové závitky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřový bůček
    • 120
      g mozzarella
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 220
      ml mléko
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Připravíme jíšku z másla a mouky, rozředíme ji mlékem a za stálého míchání necháme přejít varem. Sýr nakrájený na kostičky přidáme do jíšky a pomalu zahříváme, až se roztaví. Osolíme a opepříme. Na každý plátek bůčku dáme lžičku sýrové směsi a rozetřeme ji.
2
Plátky svineme a každý závitek sepneme párátkem. Závitky vložíme do zapékací misky a v předehřáté troubě 5 minut zapékáme při teplotě 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Pikantní bůčkové nudličky

Pikantní bůčkové nudličky

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 21. 3. 2007 16:38

    Žiji momentálně v Portugalsku a když jsem viděla jací jsou to gurmáni, tak jsem měla strach vubec do kuchyně vejít.... Pak jsem si tu prohlídla pár receptů, mimo jiné i tento a.... JE TO NESKUTEČNÉ!!!! Všichni to tu milují. Používám tu polouzenou anglickou slaninou a dovnitř ještš davam celý žampion z konzervy (nebo čerstvý, mírně opražený). Moc děkuji, je to můj nej nej předkrm :-)

  • Romana | 17. 3. 2006 13:20

    Na požití syrového bůčku se mi zdá moc krátká doba úpravy,já bych raději volila anglickou slaninu,nebo krájené nějaké uzené,které je již předvařeno. Recept je jinak mňam lákavý.

  • Tereza Jarčušková | 1. 2. 2006 15:39

    Bôčik je časť bravčového mäsa z bokov s časťou rebier ( bok zvieraťa ). V obchde dostanete bôčik s kosťou alebo bez. Pýtajte si presne tak, ako je napísané, teda bôčik, na tento recept je vhodnejší bez kosti. Dozrite, aby bol pekne prerastený, nie samá slanina, ale to pri pohľade naň uvidíte.

  • beba | 1. 2. 2006 14:43

    Buček je slanina, alebo nejaké mäso pokrájané na plátky? A tá plnka nevytečie? Chystám sa to urobiť, len neviem, čo použiť.

  • Lukas Muller | 21. 1. 2006 20:04

    Jidlo vypada velmi dobre a podle receptu by mohl byt i dobry.

  • Lada Kovářová | 13. 1. 2005 09:39

    V případě, že jsou plátky velmi tenké tak stačí. Můžete ale použít i bůček uzený nebo jakékoliv plátky uzeniny (cikánský šál, moravské uzené...)

  • Jana z VM Řezníčková | 13. 1. 2005 07:37

    Stačí syrovému bůčku zapékat pouze 5 minut? to se mi zdálo. Nebo se myslí bůček uzený? Prosím o odpověď.

  • Michal Homola | 12. 1. 2005 16:22

    Mohu poprosit o podrobnější postup??? Potreboval bych to k zaverečnym zkouskam!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Mléko Mozzarella Pepř mletý Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Ovocné želé s mascarpone

Ovocné želé s mascarpone

Hruškové muffiny

Hruškové muffiny

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Salát tabouleh
Salát tabouleh
12
Kotlety na smetaně
Kotlety na smetaně
11
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
10
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Další doporučené recepty:

Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Bůčkové kostky v pivním těstíčku
Bůčkové nudličky s pórkem
Bůčkové nudličky s pórkem
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Bůčkové závitky se zelím
Bůčkové závitky se zelím
Bůčkový holandský řízek
Bůčkový holandský řízek
Budapešť
Budapešť
  • Recepty.cz
  • Bůčkové závitky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact