• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
Napište svůj komentář k receptu

Buchta Himaláje

autor: GABUŠKA
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta Himaláje
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1. těsto
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek krupice
    • 1
      hrnek mléko
    • olej 1/2 - 3/4 hrnku
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • citronová kůra
  • 2. těsto
    • 2
      ks tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      hrnek moučka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko

Postup přípravy receptu

1
**1. těsto:** Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
2
**2. těsto:** Opět vyšleháme vajíčka s cukrem a přidáme ostatní ingredience, puding se sype sypký (nevařit), toto těsto bude řídké. Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta, na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna a pomalu. Necháme pořádně vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Mandlová buchta s meruňkami

Mandlová buchta s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Catherly
    Catherly | 8. 4. 2016 15:24

    Skvělá buchta u nás v rodině velmi oblíbená s mandarinkami.

  • penizek | 8. 3. 2015 18:29

    Tak právě se mi buchta pece v troubě. Snad se povede ale vypadá ze ano:-) jen do toho těsta s tvarohem jsem nedala skoro žádné mléko jelikož bylo až dost řídké. Je asi lepší kupovat tvaroh v kostce v alobalu a ne ve vanicce. Naopak to kakaové těsto bylo husté tak jsem redila mlékem:-) ;-)

  • Petra | 15. 2. 2013 14:00

    jdu hned vyzkoušet

  • hanule | 9. 2. 2013 17:28

    Vaše buchta je bombastická :-* vyzkoušela jsem ji když ji donesla švagrulka na jmeniny své maminky a byla tak výborná že jsem ji ujídala tajně z talířku i své 2,5leté dceři :-P.Nenazvala bych ji buchtou nýbrž vynikajícím dezertem 8-) .Jakmile koupím tvaroh hned ji upeču a Vám všem vřele doporučuji <3 !Mnam mnam už se na ni těším ;-)

  • Gabriela | 16. 1. 2011 17:23

    Zkoušela jsem upéct Vaší buchtu a musím říct,že je opravdu vynikajíci nemá chybu :-)

  • triticala | 15. 10. 2010 17:48

    Fantastická buchta!

  • Zuzana Šindlerová | 15. 3. 2010 11:54

    Výborná a jednoduchá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Hladká mouka Kakao Krupice Mléko Moučka Olej Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řez obližprst

Řez obližprst

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

29
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
12
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
12
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact