• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvové (meruňkové) lívance
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové (meruňkové) lívance

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 2,50
      kelímek hladká mouka dle hustoty těsta, cca
    • 2
      ks vejce
    • 1
      kelímek mléko
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 1
      ks prášek do pečiva necelý
    • 1
      kelímek bílý jogurt 125 gramů
    • olej na smažení
    • 4
      ks broskve dle velikosti, 3 -
    • 1
      lžíce cukr krupice
  • Dohotovení
    • moučkový cukr
    • měkký tvaroh
    • šlehačka
    • zakysaná smetana
    • ovoce - broskve, meruňky
    • skořice - mletá

Postup přípravy receptu

1
Jogurt dáme do mísy, přidáme vejce, mléko (na odměření použijeme kelímek od jogurtu), rum, cukry a promícháme. Přidáme mouku s kypřidlem, dobře rozmícháme a nakonec vmícháme pokrájené broskve nebo meruňky (můžeme je oloupat, není to ale nutné). Smažíme na rozpáleném oleji v lívanečníku nebo na pánvi z obou stran dozlatova. Pokládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk.
2
Před podávání dozdobíme dle vlastní chuti nebo si každý nazdobí na talíři sám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové (meruňkové) lívance II.

Broskvové (meruňkové) lívance II.

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla Lívance Nejlepší dezerty Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Moučníky Sladké Z mléka / sýra Bezmasá jídla Z ovoce Dezerty Snídaně Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Broskve Cukr krupice Hladká mouka Hnědý rum Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Olej Ovoce Prášek do pečiva Skořice - mletá Šlehačka Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Kakaovo-tvarohový dort

Kakaovo-tvarohový dort

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
16
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
15
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
15
Vaječné muffiny ve slanině
Vaječné muffiny ve…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Andrea Verešová v bikinách: Ukázala svoje kokosy!

Andrea Verešová v bikinách: Ukázala svoje kokosy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z…
Broskvová limonáda s melounem
Broskvová limonáda s melounem
Broskvová zavařenina s rebarborou
Broskvová zavařenina s rebarborou
Broskvové (meruňkové) lívance II.
Broskvové (meruňkové) lívance II.
Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
  • Recepty.cz
  • Broskvové (meruňkové) lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact