• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 250
      g salám
    • 250
      g cibule
    • sůl
    • paprika - sladká
    • majoránka
    • drcený kmín
    • 1
      ks masox
    • olej
    • 750
      ml teplá voda 500 - 750

Postup přípravy receptu

1
1.Připravíme si menší kastrolek, do kterého nalijeme olej,aby nám pokryl celé dno.
2
2.Na oleji si zlehka osmahneme nakrájenou cibulku.
3
3.Na cibulku dáme salám a smažíme dokud se salám nezačne opékat.
4
4.Až je salám skoro hotový, přidáme sladkou papriku a mícháme,aby se nám nepřichytla na dno kastrolku.
5
5.Po chvíli přidáme nakrájené brambory.
6
6.Přidáme majoránku, kmín, masox a osolíme.
7
7.Když máme smícháno, zalijeme vše vroucí vodou.
8
8.Teď už jenom čekáme, dokud nejsou brambory uvařeny.
9
Potom se může guláš začít podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 11. 11. 2015 13:05

    Do tohoto guláše jsem přidala česnek a gulášové koření,Ke konci jsem zahustila smetanou a moukou a nemělo to chybu <:-)

  • Elizabeth01
    Elizabeth01 | 7. 11. 2015 11:45

    Přidávám ještě gulášové koření a zahuštuji máslem s moukou.... A musím říct, že je to výborné! :-) :-[

  • Hanka | 25. 10. 2015 15:30

    Bomba recept!

  • julie | 13. 1. 2015 18:20

    ja pridavam pul lzicky rajskeho protlaku.

  • Eti | 5. 10. 2014 13:22

    na takový gulášek je nejlepší paprika gulášová, majoránku až ke konci aby se nevyvařila a trochu smetany, je to jedno z nejjednodušších a zároveň nejlepších jídel :)

  • jeník | 15. 4. 2014 15:58

    postup mam stejný,ale přidávam přimeřeně gul. koření z pytliku,bývalá žena mě naučila přidat vajíčko natvrdo,přes krájeci kolečko a nemá to chybu!

  • jarka | 15. 4. 2014 15:42

    proste klasika,az na ten kastrolek

  • štěpánka | 10. 4. 2013 11:07

    Guláš je výborný,přidala jsem česnek a doporučuji zahuštovat rozdrobeným chlebem,aby nebyl jak polévka :-)

  • Kllarka.d | 13. 1. 2013 13:12

    Můj první připravovaný guláš vůbec.. a podařil se luxuně...:-)) do cibulky jsem přidala navíc na drobno nakrájený česnek a dochutila troškou pálivé papriky...:-)) po guláši zaprášilo:-))Děkuji za recept..:-))

  • Guláš | 11. 8. 2012 22:13

    Zajímavý článek.Zde http://gulasrecept.eu/ recept na pravý guláš.

  • Petr | 25. 3. 2012 18:45

    Dík mám dělat do čj postup vaření guláše Pomohlo Díky :)

  • JarkaKr | 29. 2. 2012 12:20

    Ze zásady při vaření používám masox jen v nejkrajnějších případech, i bez něj je to dobré. Taky jsem zvyklá tam případně dát deci mléka pro zjemnění, ale i takhle je to dobré :). Děkuji za recept

  • recepty73
    recepty73 | 8. 2. 2012 19:56

    ...nejlepší je měkký - gothajský, ale výborný je i ze špekáčků, točeného salámu.... ;-)

  • iris28 | 8. 2. 2012 19:48

    Jaký salám tam dáváte? Turistický,lovecký či jiný druh?

  • Jana | 3. 10. 2011 19:17

    Tak tak :) <3

  • lada | 18. 4. 2011 13:52

    Místo mouky na zahuštění guláše používám bramborové těsto v prášku. :-)

  • Peťule | 1. 4. 2011 20:21

    Recept dobrý... ale já tam ještě přidávám z mouky jíšku, aby to bylo husté... takhle je to jako gulášová polévka :-[

  • Keťas | 12. 1. 2011 07:37

    je to hezké, ale nechápu proč to děláš v menším kastrolku.... ?? :-\ Tohle jídlo přece jde jíst třeba tři dny za sebou, takže já volím velký hrnec!!!! :-)

  • lilywhite | 21. 12. 2010 16:19

    Takto připravený bramborový guláš mám nejraději, když se přidá ještě nějaká zelenina (paprika, žampiony), tak to nemá chybu. Já přidávám ještě trochu chilli.

  • kaka | 28. 11. 2010 11:00

    :-P :-P :-P :-P :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drcený kmín Majoránka Masox Olej Paprika - sladká Salám Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Nejlepší dort

Nejlepší dort

listové těsto

listové těsto

Bramborovo - květáková polévka s kurkumou

Bramborovo - květáková polévka s…

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Směs na špagety

Směs na špagety

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Kuře „65“

Kuře „65“

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
14
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
12
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Princ Andrew míří do Abú Dhabí? Luxus za stovky milionů!

Princ Andrew míří do Abú Dhabí? Luxus za stovky milionů!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Bramborový "sýr"
Bramborový "sýr"
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový bochánek (mazanec)
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím…
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact