Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Vepřové na houbách
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Debrecínská polévka
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Čokoládový koláč s blumami
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč