Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Lehký tvarohový koláč
Chutní šnečci
Hříšný čokoládový koláč
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka