Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Kuřecí noky do polévky
Polévka s červenou řepou
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Výborné mandarinkové řezy
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Batáty ve slanině
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka