Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Cuketa v sýrovém těstíčku
Bábovka tvarohovo-kokosová
Chlebová placka snadno a rychle
Těstoviny s houbovou smaženicí
Kávový zákusek - řezy
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka