Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Boubínské bramboráčky
Světová pomazánka na chlebíčky
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Pravé italské těsto na pizzu
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Pohankové zeleninové placky
Báječné ovocné řezy - krémeš
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Kuřecí maso na gril i do trouby
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč