• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety III.
Napište svůj komentář k receptu

Boloňské špagety III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 13
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boloňské špagety III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 30
      ml slunečnicový olej
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • 500
      g nakládaná loupaná rajčata
    • 85
      g rajský protlak
    • 125
      ml červené víno
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      lžička bazalka
    • 300
      g špagety
    • 15
      ml olivový olej
    • strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

1
Oloupejte cibuli a česnek a nadrobno je nakrájejte. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej a opékejte cibuli a česnek, dokud nezměknou.
2
Přidejte mleté hovězí maso a za stálého míchání ho opékejte 5 minut. Dochuťte ho solí, pepřem a paprikou.
3
Přidejte rajčata, rajčatový protlak a červené víno a vše přiveďte k varu. Pak zmírněte oheň a vše vařte ještě asi 15 minut, občas promíchejte. Nakonec přidejte tymián a bazalku.
4
Mezitím přiveďte k varu mírně osolenou vodu, vložte do ní špagety a přidejte olivový olej. Vařte je 8-10 minut nebo dokud nejsou al dente, občas je zamíchejte vidličkou.
5
Špagety slijte a podávejte na nahřátých talířích zalité masovou omáčkou. Posypte je nastrouhaným parmazánem a ozdobte větvičkami čerstvého koření, než je ponesete na stůl.
6
Podávejte s horkým česnekovým a bylinkovým chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • grasiele | 9. 9. 2015 12:07

    jelikož je nejím a nejí je ani můj muž, tak jsem je nakonec našim dětem udělala. A ty byly... mnam, ted nam nebudou chybět v jídelníčku...

  • Jana | 3. 3. 2013 18:42

    Koukám, že receptů na boloňské špagety je tu víc :-! Já jakožto kuchařský antitalent :-S :-S jsem na ně narazila ve hře goodgamecafe.eu a dostala na ně chuť :-P :-P tak teď jdu vyzkoušet, jestli se mi to povede O:-) O:-)

  • V3 | 28. 7. 2012 23:36

    Super jídlo :-* :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Boloňská Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Hovězí Karbanátky
Maso Přílohy Hovězí Mleté Těstoviny Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Mletá paprika Mleté maso - hovězí Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajský protlak Slunečnicový olej Špagety Strouhaný parmazán Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ženevské řezy

Ženevské řezy

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Volské topinky

Volské topinky

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Tvarohový lehký koláč II.

Tvarohový lehký koláč II.

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Mramorová bábovka II.

Mramorová bábovka II.

Treska v krustě

Treska v krustě

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
20
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
16
Brokolicovo-mrkvová polévka se sýrem
Brokolicovo-mrkvová…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Boloňské špagety III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact