• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bác s fantazií
Napište svůj komentář k receptu

Bác s fantazií

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bác s fantazií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g tuk rozehřátý
    • 100
      g cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva pokud je ovoce víc a je těžší, přidat ještě 1/2 balení
    • 12
      lžíce mléko
    • 2
      ks vejce
    • ovoce
    • drobenka

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme. Vymažeme a vysypeme plech s vyšším okrajem. Pokryjeme těstem, poklademe ovocem a posypeme drobenkou. V předehřáté troubě pečeme cca při 175 °C asi 30 min.
2
Velmi rychlý a naprosto univerzální recept.
3
Místo ovoce je možné použít tvarohovou náplň s rozinkami, rybízem. Fantazii se meze nekladou. Zajímavou chuť získáte použitím kypřicího prášku do perníku např. pod jablka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jihočeský bramborový bác

Jihočeský bramborový bác

Bramborový bác zjednodušený

Bramborový bác zjednodušený

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maida | 25. 5. 2005 21:44

    Gabino, a pak to všechno smícháte dohromady a máte z toho takové drobení. (Já tedy používám cukr krupici.) Je to pravda, kdo běžně vaří a peče, tak mu to ani nepřijde. Já si třeba vzpomínám, že jsem šílela, když bylo u receptu napsáno "jako přílohu podáváme špenát, který připravíme běžným způsobem". No jo, ale co je běžný způsob jsem se nikde nedočetla - v kuchařce to nebylo (mám na mysli zmražený špenát) a není to ani na obalu.

  • Jana Tichá | 25. 5. 2005 17:41

    Gabino, do základní drobenky se dává práškový cukr, máslo a hrubá mouka. A to v takovém poměru, aby mouky bylo nepatrně víc. Např. 60g. másla, 60g. práškového cukru, 80g. hrubé mouky.

  • Gabina S. | 24. 5. 2005 22:40

    Vsichni vsude pisou "...posypeme drobenkou...", ale jak se ta DROBENKA dela a z ceho? Mohla byste byt tak laskava a napsala mi recept na drobenku? Dekuji Gabina

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Drobenka Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Těstoviny se špenátem a žampiony

Těstoviny se špenátem a žampiony

Domácí veka

Domácí veka

Nivovo-česnekoví slimáci

Nivovo-česnekoví slimáci

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Zelná polévka IV.

Zelná polévka IV.

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
15
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
15
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí
15
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Monika Absolonová o Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

Monika Absolonová o Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Bác s fantazií
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact