• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Atomový koláč

autor: dorianna
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Atomový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • ovoce Navrch
    • želatina Navrch
  • Náplň
    • 1
      l mléko
    • 3
      ks puding Libovolné

Postup přípravy receptu

1
Ingredience na těsto suroviny stačí jen řádně promíchat, vlít na plech (já ho ani nevymazávám) a upéci. Na ještě horkou placku nalijeme uvařený hustý puding a poklademe jej ovocem a zalijeme želatinou uvařenou podle návodu na sáčku.
2
Pokud děláme z kompotovaného ovoce, lze želatina udělat i ze šťávy z kompotu - na litr šťávy dáme opět 3 pudingy nejlépe vanilkové a uvaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trojbarevný koláč naší babičky

Trojbarevný koláč naší babičky

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Křehký koláč s kaštanovým pyré

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea dddd | 30. 4. 2009 17:58

    Tak nevím jestli je to vě mě,ale ten koláč je divný!!!Je tvrdší a na plech málo těsta...dá se říct,že znám a umím jiné a lepší koláče!!!!!

  • Ivana Samcová | 1. 4. 2008 17:38

    Je to velmi dobrá buchta, navíc i pěkně vypadá.Dělala jsem o víkendu, jako ovoce jsem použila kompotované meruňky. Místo želatiny, kterou my moc nemusíme, jsem do 1 l vody a zbylé šťávy z meruněk dala pomerančový TANG a uvařila v tom 3 pudinky. Měla jsem sice větší spotřebu pudinků, ale určitě to zato stálo. Dík za recept.

  • Ivana Ivanová | 4. 2. 2008 21:22

    Pekla jsem podruhé v životě a koláč se mi povedl je moc dobrý jednoduchý a rychlý a všem chutnal.

  • Jirka Ježek | 24. 1. 2007 14:13

    Koláč jsem upekl a mace se zbýhaly sliny

  • lenka dubová | 30. 10. 2006 10:31

    Dělala jsem s banány,mouky 2 hrnky,skvělé!Na teplé těsto,teplý pudink.Rodina mlaskala.

  • Věrka od vlka | 16. 4. 2006 13:31

    myslím,že by se placka měla nechat vychladnout.Vypadá jako zdrclá.Jinak dobré.Želatinu dělám:na 1 litr šťávy 1 puding.Zkusím a ozvu se...

  • Mirka Vašulková | 27. 3. 2006 23:00

    Nevím jak kdo ale já i moje rodina byla nadšena,nebot do věčera na plechu nezbalo nic.Dělala jsem to z kompotovaných meruněk.Opravdu skvělé!!!!!

  • Helča | 30. 12. 2005 15:39

    Nedávno jsem koláč také pekla, dala jsem 2 a půl hrnku mouky a trochu kakaa a těsto bylo moc husté, takže pak vypadalo trochu zdrcle(ale nebylo). Jinak dobré, koláč jsem rozřízla a namazala krémem z Banánových řezů s čokoládou, navrchu jsem to polila čokoládou. Mňam. Souhlasím, že pekáček je lepší.

  • Alena | 22. 10. 2005 12:12

    Koláč(dort) jsem upekla nedávno. Dala jsem na něj jahody. Byl vynikající! Já i můj přítel(šéfkuchař!)jsme si ohromně pochutnali. Za týden si ho opět vyžádal. Udělala jsem ho s kiwi, kompot. broskví a kompot.mandarinkou. Koláč jsem upekla přesně podle návodu a vše vyšlo dokonale, puding i těsto. Nevím, co se vám na tom nemohlo podařit. Místo velkého plechu je určitě lepší pekáček.

  • Evca | 12. 10. 2005 18:49

    Koláč jsem upekla v neděli pro návštěvu, ale musím říct, že jsem z něj byla celkem zklamaná.A nevím,proč se jmenuje zrovna atomový.

  • Zuzka | 8. 10. 2005 21:00

    Mouky stačí 2 hrnky a těsta je na můj vkus málo na velký hluboký plech, takže jsem použila užší plech. Ze 3 pudinků vznikla "kejda", kterou jsem vyhodila a raději jsem uvařila pudink z 1 sáčku a bylo to dobré. Souhlasím s použitím kyselejšího ovoce - na sladkém pudinku více vynikne.

  • stanislava senderaková | 1. 8. 2005 21:37

    Samozřejmě že pudink sladíme ,vaříme jej dle návodu ,jen místo 1 sáčku pudinku na 1/2 l mléka dáváme více sáčků ,ostatní postup je stejný jako když vaříme pudink normálně .

  • Iva Šubrtová | 23. 6. 2005 08:35

    Atomový koláč jsem upekla, ale mouky bych dala jen 2 hrnky (jinak je opravdu atomový) a pudink bych osladila, jinak to je mdlé. Ale jinak můžu říct,že je to po těchto úpravách dobré. A ovoce bych dala nějaké ostřejší (myslím, že rybíz by nebyl špatný- já dala broskve a třešně).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Bulharská musaka -Olga

Bulharská musaka -Olga

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Míša řezy
Míša řezy
12
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
10
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Atomový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact