• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Kuchaři
    • Zdravy mlsoun
    Zdravy mlsoun

    Zdravy mlsoun

    Velikost obrázku musí být minimálně 300x300px

    Přidat fotografii

    Uložit
    Přidat do oblíbených

    Hodnocení

    uživatel nemá hodnost
    Počet bodů: 4938
    OFFLINE

    Recepty kuchaře

    37 receptů:
    20 minut
    Hummus

    Hummus

    Všechny ingredience smícháme, rozmixujeme nebo rozmačkáme. Dáme do misky, zalijeme olivovým olejem a poprášíme paprikou. (V oleji mohou být osmažené... více o Hummus

    Univerzální dortový korpus

    Univerzální dortový korpus

    Rozehřáté máslo, žloutky a kakao rozšleháme, přidáme polovinu cukru a šleháme do zdvojnásobení objemu. V mouce rozmícháme sůl a prášek do pečiva a... více o Univerzální dortový korpus

    Fondue z toblerone

    Fondue z toblerone

    Rozpustit v ohni čokoládu a šlehačku, přidat likér a ihned podávat s krájeným, nebo celým ovocem (kiwi, ananas, jahody, kanadské borůvky atd.). Je... více o Fondue z toblerone

    Kebab v baklažánech

    Kebab v baklažánech

    Lilky oloupeme, nakrájíme nastojato na 10-12 plátků velikosti plátků masa na ptáčky. Plátky z prvních řezů nakrájíme na kostičky a použijeme ji na... více o Kebab v baklažánech

    45 minut
    Hovězí kofta s hummusem

    Hovězí kofta s hummusem

    Z masa, strouhanky, vajíčka, kmínu, koriandru a česneku uděláme těsto. Osolíme a opepříme, rozdělíme na 12 částí. Z každé části uděláme váleček, který... více o Hovězí kofta s hummusem

    Australský ovocný dort - koláč

    Australský ovocný dort - koláč

    Ze surovin na krustu uděláme drobenku. 250 ml ji odebereme stranou, zbytek namačkáme na dno a stěny otevírací dortové formy o průměru 23 cm. Nastavíme... více o Australský ovocný dort - koláč

    Těstoviny s lilkem

    Těstoviny s lilkem

    Podusit cibuli na olivovém oleji, přidat žampiony, pak papriku, baklažány, rajčata, okořenit a dusit. Přidat passata a dodusit do měkka, promíchat s... více o Těstoviny s lilkem

    60 minut
    Kuřecí tažín

    Kuřecí tažín

    Osolit, opepřit maso, osmažit na oleji do červena, přidat cibuli a smažit asi 5 minut do zesklovatění, přidat vývar, šafrán, koriandr a zázvor,... více o Kuřecí tažín

    Rozdrcená kořeněná cizrna

    Rozdrcená kořeněná cizrna

    Všechny ingredience smícháme a rozmixujeme, nebo roztlučeme, olivového oleje přidáme takové množství, které tomu dá kašovitou konzistenci. Je to... více o Rozdrcená kořeněná cizrna

    Kuře pečené se 40 stroužky česneku

    Kuře pečené se 40 stroužky česneku

    Kuře potřeme máslem nebo olejem, posolíme, popepříme zevně i uvnitř, dutinu vyplníme neoloupaným česnekem. Zbylý česnek klademe na pekáč, na něj... více o Kuře pečené se 40 stroužky česneku

    30 minut
    Tlučený baklažán

    Tlučený baklažán

    Baklažán upečeme v troubě, mikrovlnce nebo na plynovém hořáku (zabalený v alobalu) do měkka. Necháme trochu zchladnout, ještě teplý oloupeme, dáme na... více o Tlučený baklažán

    45 minut
    Slavnostní houbový závin

    Slavnostní houbový závin

    Osmažit na oleji cibuli, přidat česnek a houby, smažit asi 5 minut, přidat další přísady, osolit, opepřit a nechat zchladnout. Předehřát troubu na 200... více o Slavnostní houbový závin

    Vánoční roláda krále Erika

    Vánoční roláda krále Erika

    Předehřát troubu na 180 °C, přidat mouku, kterou jsme smíchali s kakaem a pak přesypali přes síto, přidat rozpuštěné máslo. Dát do 23x33 cm roládové... více o Vánoční roláda krále Erika

    Okra po kreolsku

    Okra po kreolsku

    Osmažíme cibuli, přidáme okru, koření, rajčata, česnek a dusíme do měkka. Je-li potřeba, podlijeme vývarem. Podáváme okru ve středu kruhu rýže (po... více o Okra po kreolsku

    Čokoládové nebe krále Erika

    Čokoládové nebe krále Erika

    Maliny namočíme do alkoholu a necháme marinovat přes noc. Druhý den vymažeme 20 cm kulatou dortovou formu, dno pokryjeme pečícím papírem. Předehřejeme... více o Čokoládové nebe krále Erika

    50 minut
    Panforte di siena

    Panforte di siena

    Oříšky nahrubo nasekáme, kandované ovoce nasekáme najemněji a smícháme v míse s kakaem skořicí a moukou. Vymažeme 20 cm dortovou formu pokryjeme... více o Panforte di siena

    Kuře na cibulkách

    Kuře na cibulkách

    Na oleji (olivovém) osmažíme oloupané, celé cibulky, vyjmeme a dáme stranou. Ve stejném kastrole osmažíme kostky kuřete, zalijeme vývarem a vínem.... více o Kuře na cibulkách

    Risi e bisi

    Risi e bisi

    V kastrole usmažíme na lžíci másla 1 sklenici hrášku (1-2 minuty). Ten pak rozmixujeme s lžící parmezánu a lžící másla. Na zbylém tuku usmažíme cibuli... více o Risi e bisi

    60 minut
    Benátský mrkvový zákusek

    Benátský mrkvový zákusek

    Předehřejeme troubu na 180 °C. Nastrouháme mrkev a vymačkáme z ní přebytečnou šťávu. Svaříme (3 minuty, malý plamen) rozinky a ananasový džus. V... více o Benátský mrkvový zákusek

    Von Trapp apple strudel

    Von Trapp apple strudel

    Nastavíme troubu na 200 °C, rozehřejeme máslo, smícháme všechny ingredience (kromě másla a moučkového cukru smícháme). Z balíčku těsta oddělíme 8... více o Von Trapp apple strudel

    Risalamande

    Risalamande

    Den předem namočit mandle, ať jde slupka lehce sloupnout a mandle jsou bílé a křehké. V kastrole přivést vodu do bodu varu, přidat opranou rýži a za... více o Risalamande

    Buchta jeho veličenstva

    Buchta jeho veličenstva

    Naložit ovoce do čaje, dokud směs nezchladne. Předehřát troubu na 160 °C. Vymazat a vyložit pečícím papírem kulatou rozebírací formu o průměru 15 cm.... více o Buchta jeho veličenstva

    20 minut
    Pukkolla

    Pukkolla

    Suché ingredience smícháme a dáme do vhodného konteineru. Vydrží až dva měsíce. Připravujeme-li snidani pro 2 osoby, dáme suché ingredience do 4... více o Pukkolla

    20 minut
    Italský předkrm z lilku

    Italský předkrm z lilku

    Na polovině oleje osmažíme lilky nakrájené na 6 cm hranolky, asi 5 minut do měkka (bude to na dvakrát). Dáme stranou. Na zbylém oleji osmažíme česnek,... více o Italský předkrm z lilku

    Zapečené artičoky

    Zapečené artičoky

    Předehřát troubu na 220 °C. V misce smícháme smetanu, citronovou šťávu, česnek, polovinu tymiánu, a 2/3 parmesánu, přidáme sůl a pepř a rozmícháme.... více o Zapečené artičoky

    30 minut
    Mořský salátek

    Mořský salátek

    Olej, ocet, citronovou šťávu a hořčicí smícháme v dresing. Lososa si nakrájíme na proužky a rolujeme do trubiček. Krevety osmažíme na másle, dokud nám... více o Mořský salátek

    Párty mandle Jamieho Olivera

    Párty mandle Jamieho Olivera

    Na pánvi necháme zhnědnout mandle obalené olejem (míchat), okořenit solí a papričkami a hned podávat.... více o Párty mandle Jamieho Olivera

    Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

    Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

    Všechny ingredience smícháme, zakryjeme a marinujeme nejlépe přes noc (nejméně 3 hodiny). Pak vyjmeme jenom kuřecí kousky a pečeme na mřížce do měkka ... více o Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

    Bylinkové olivové krostini

    Bylinkové olivové krostini

    Všechny ingredience na pomazánku nahrubo rozmixovat, bylinky a džus nemixujeme, jen přimícháme do hrubé pasty. Chleba nakrájíme na 1 cm plátky, dáme v... více o Bylinkové olivové krostini

    Italská trifle v australském provedení

    Italská trifle v australském provedení

    Nad párou rozpustíme vodu, džus a 3/4 hrnku cukru. Po rozpuštění sundáme z páry a vaříme nepřikryté bez míchání asi 2 minuty, než sirup lehce zhoustne... více o Italská trifle v australském provedení

    Kuřecí kousky obalené sýrovou strouhankou

    Kuřecí kousky obalené sýrovou…

    Na talíři zkombinujeme sýr, strouhanku a bylinky. Na druhém talíři smícháme rozšlehané vejce s mlékem a solí. Obalíme lehce v mouce, pak vejcích,... více o Kuřecí kousky obalené sýrovou strouhankou

    Mandarinky v toffe s vanilkovou zmrzlinou

    Mandarinky v toffe s vanilkovou…

    Rozpustit máslo v kastrolu, přidat cukr a mandarinky. Míchat, dokud se cukr nerozpustí a mandarinky lehce nezměknou. Ihned podávat v miskách, zmrzlina... více o Mandarinky v toffe s vanilkovou zmrzlinou

    Skořicový flan

    Skořicový flan

    Předehřát troubu na 160 °C. Udělat karamel: na ohni bez vaření rozpustíme cukr ve vodě, přivedeme k varu a pokud má kastrolek silné dno, tak pozvolna... více o Skořicový flan

    Piškotový korpus II.

    Piškotový korpus II.

    Předehřejeme troubu na 190 °C nebo 375 °F. Vymazat a lehce moukou vysypat kulatou formu o průměru 25 cm. Obrátit dnem nahoru a poklepem odstranit... více o Piškotový korpus II.

    Zmrzlina protažená komínem

    Zmrzlina protažená komínem

    Zmrzlinu v pohárku přes sítko posypeme esspresem a zalijeme whiskou.... více o Zmrzlina protažená komínem

    Plněné baklažány

    Plněné baklažány

    Do hrnce s vařící vodou vsypeme omyté lilky a vaříme 5 minut. Vodu vylijeme, lilky po zchladnutí seřízneme v místě stopky a kolmo na předešlý řez... více o Plněné baklažány

    Špenát s hráškem na víně

    Špenát s hráškem na víně

    Na oleji a kousku másla osmažíme cibulku, přidáme hrášek, smažíme 2 minuty, přilijeme víno, necháme několik minut bublat, přidáme špenát a dusíme... více o Špenát s hráškem na víně

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    Poslední sledované recepty

    42
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    38
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    35
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    26
    Bramboráky
    Bramboráky
    24
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    AHA.cz Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Buďte hříšně sexy: Svůdné kousky v rudé unosíte nejen na Valentýna!

    Buďte hříšně sexy: Svůdné kousky v rudé unosíte nejen na Valentýna!

    Dáma.cz Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Ženy.cz Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Maminka.cz Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Reflex.cz ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Kuchaři
    • Zdravy mlsoun
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí