**Příprava rýže**
Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži naučíte správně dochutit, 80%...
více o Sushi pro začátečníky
Brambory opláchneme, abychom je zbavili škrobu. Osmažíme na tuku a přidáme k nim sušené houby (kdo nechce, tak nemusí). Po chvilce přidáme vodu,...
více o Bramboračka naší babičky
V misce vhodné pro mikrovlnku necháme rozpustit máslo a vložíme všechny ingredience vyjma koření. Vaříme 2 minuty. Osolíme, okořeníme a zamícháme....
více o Bešamelová omáčka v mikrovlnce
Oloupané brambory a uvařené uzené maso nakrájíme na kostičky, salám na kolečka. Na oleji v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme...
více o Buřtguláš
Mléko nalejeme do mísy, trošku osolíme, přidáme vejce a zašleháme. Přidáme hotový kvásek a hladkou mouku, ale už nemícháme, jen necháme na teplém...
více o Kynuté lívance mojí babičky
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu z bramborákového těsta slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme nebo...
více o Bramboráky