• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Lískové oříšky

Lískové oříšky

Podobné ingredience

  • Kešu oříšky
  • Lískové těsto
  • Listové oříšky v jogurtové polevě
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

270 minut
Oříškový mražený parfait

Oříškový mražený parfait

Ve vodní lázni metličkou šleháme 3 vejce a 2 žloutky, 2/3 moučkového cukru a vanilkový cukr, dokud hmota nezhoustne. Můžeme použít i ponorný mixér.... více o Oříškový mražený parfait

30 minut
Košíčky cappuccino

Košíčky cappuccino

Zmrzlinu necháme trochu povolit a mixérem ji prošleháme se smetanou. Tuto směs rozdělíme do připravených košíčků a posypeme mletou kávou a cappuccinem... více o Košíčky cappuccino

Palačinky se zmrzlinou

Palačinky se zmrzlinou

Hotové palačinky potřeme nutellou a posypeme lískovými jádry. Zabalené palačinky dáme na talířek, doplníme zmrzlinou, plátky nektarinky, šlehačkou a... více o Palačinky se zmrzlinou

Zmrzlina s karamelem

Zmrzlina s karamelem

Cukr nasypeme na nerezovou pánev, nepatrně pokropíme vodou a zvolna za stálého míchání necháme zkaramelizovat. Jakmile cukr zhnědne a začne se tvořit... více o Zmrzlina s karamelem

10 minut
Studentská směs

Studentská směs

Všechno nakrájíme na kousky, smícháme a dáme do plastové krabičky. Podáváme jako doplněk ke svačině nebo jako moučník po večeři.... více o Studentská směs

Bohatýrský pohárek

Bohatýrský pohárek

Do pohárků rozdělíme jogurt, spařené rozinky, strouhané jablko, zasypeme klíčky, oříšky a zakapeme medem. Opatříme víčkem a pochutnáme si po... více o Bohatýrský pohárek

Sýrový balíček v pivním těstíčku

Sýrový balíček v pivním těstíčku

Z části mouky, piva a dvou vajec připravíme středně husté těstíčko, které necháme zaležet. Nastrouháme sýr a celer, přidáme krájený pórek a žampiony s... více o Sýrový balíček v pivním těstíčku

Salát pro dobrou náladu

Salát pro dobrou náladu

Ze zelí odstraníme vrchní listy a zelí nakrouháme. Zalijeme vroucí vodou, scedíme, vložíme do misky. Jablko i se slupkou nakrájíme na tenké plátky,... více o Salát pro dobrou náladu

Karamelové řezy

Karamelové řezy

Máslo, cukr, kakao a žloutky utřeme po pěny. Přidáme mleté oříšky, mouku s kypřícím práškem a tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme. *... více o Karamelové řezy

Tiramisu s oříšky

Tiramisu s oříšky

V malé pánvičce smícháme silnou kávu s Amarettem a lžící cukru, přivedeme do varu a vaříme, až se cukr zcela rozvaří. Dáme stranou a necháme... více o Tiramisu s oříšky

Nudlový nákyp s jablky

Nudlový nákyp s jablky

Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a scedíme. Rozinky namočíme v troše vody. K žloutkům přidáme 4 lžíce cukru, vanilkový cukr, špetku skořice a... více o Nudlový nákyp s jablky

Pražský dort

Pražský dort

Žloutky a mandlovou směs utřeme do pěny, přidáme máslo a rozemletou čokoládu s oříšky. Poté přidáme pomerančovou kůru nastrouhanou nahrubo a smíchanou... více o Pražský dort

Rebarborový dort

Rebarborový dort

Připravíme těsto a zabalené do fólie je na 30 minut uložíme do chladu. Rebarboru oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zasypeme ji 100 g cukru, přidáme... více o Rebarborový dort

Ořechová bábovka s čokoládou

Ořechová bábovka s čokoládou

Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků ušleháme tuhý sníh, žloutky za postupného přidávání cukru a vanilkového cukru utřeme do pěny. Do ní po částech... více o Ořechová bábovka s čokoládou

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

Poslední sledované recepty

38
Vepřový guláš
Vepřový guláš
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Buřty na pivu
Buřty na pivu
21
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Nedávno navštívené recepty:

Svíčková na smetaně II. Pleskačky Želatinová mňamka
Cizrna na rajčatech Rafaelo IV. Pečené brambory pod slaninou a nivou
Perník z domácí pekárny II. Ořechovo-kávové řezy Česneková plec
Kmínový pšenično-žitný chléb Mřížkové koláčky Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Další doporučené ingredience:

Limetková šťáva Limetkové listy Limonáda Linecká kolečka Linecké koláčky
Linecké těsto Linecké těsto na DIA cukroví Linguini Lipový květ Lískooříšková poleva
Lískové těsto List kadeřávku Lístky kafírové limety Lístky růže Listová zelenina
Listové oříšky v jogurtové polevě Listové saláty - mix Listové těsto Listový špenát Listy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Lískové oříšky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact