• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr

Cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr krupice
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Trojbarevný koláč naší babičky

Trojbarevný koláč naší babičky

Ingredience do spodního těsta, smícháme a uhněteme si bochánek lineckého těsta, které rozválíme na vymaštěný plech, babička dává pečící papír, já s... více o Trojbarevný koláč naší babičky

60 minut
Miluščiny košíčky s božskou náplní

Miluščiny košíčky s božskou náplní

Těsto: suroviny zpracujeme v těsto a necháme alespoň 2 hodiny v chladnu odpočinout. Naplníme tenkou vrstvou formičky a pečeme ve středně vyhřáté... více o Miluščiny košíčky s božskou náplní

180 minut
Bílý chléb

Bílý chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program SANDWICH (Eta, Vega apod.), velikost I. (malý bochník). Po upečení vyklopíme z... více o Bílý chléb

Rajčata v majonéze

Rajčata v majonéze

Omytá rajčata nakrájíme spolu s cibulí na půlkolečka, přidáme majonézu a bílý jogurt. Ochutíme trochou soli, cukrem(raději moučkovým) a worchestrem.... více o Rajčata v majonéze

Bochánek z domácí pekárny

Bochánek z domácí pekárny

Tento recept vychází z poměru ingrediencí 350 g "tekutých" ku 500 g "sypkých". Do nádoby pekárničky vyklepneme 2 žloutky a doplníme mlékem do... více o Bochánek z domácí pekárny

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Rýži uvaříme v osolené vodě do měkka. V misce utřeme máslo s tvarohem a cukrem. Hlubší zapékací mísu vymažeme máslem a nasypeme do ní 1/3 uvařené rýže... více o Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Moravský závin

Moravský závin

Z uvedených přísad vypracujeme těsto, rozdělíme ho na 2 díly a vyválíme. Přeneseme na vymazaný plech, poklademe nastrouhanými jablky, pocukrujeme,... více o Moravský závin

Metrový koláč

Metrový koláč

Utřeme žloutky s cukrem, přidáme teplou vodu, olej a hladkou mouku s práškem, dobře promícháme a lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto rozdělíme na... více o Metrový koláč

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

Náplň: všechny suroviny kromě bílků se smíchají šlehačem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka vmícháme do náplně. Těsto: v míse promícháme suroviny,... více o Linecký tvarohový koláč

Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

Do mísy dáme prolisované brambory, přidáme měkké máslo, vejce, sůl, mléko a mouku. Vypracujeme tužší těsto. Na moukou posypaném vále utvoříme váleček... více o Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Prokládané řezy

Prokládané řezy

Z hladké mouky, cukru, másla, prášku do pečiva, lžíce kakaa, 2 vajec a 4 lžic mléka vypracujeme těsto, ze kterého rozválíme 2 pláty (velikosti... více o Prokládané řezy

240 minut
Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.). Po upečení... více o Kmínový chlebík

Bramborové placky s tvarohem II.

Bramborové placky s tvarohem II.

Vařené ochladlé brambory oloupeme a prolisujeme. Malinko je osolíme a důkladně propracujeme na vále posypaném moukou. Uděláme šišku a krájíme kousky,... více o Bramborové placky s tvarohem II.

Medové řezy III.

Medové řezy III.

Nad párou ušleháme vejce, cukr, med a máslo, necháme zhoustnout a přidáme mouku s práškem do pečiva. Vypracujeme těsto, které rozdělíme na pět dílů.... více o Medové řezy III.

Jablečný nákyp

Jablečný nákyp

Jablka nakrájíme na kolečka a rozložíme do pekáčku, posypeme rozinkami, nahrubo nasekanými ořechy a skořicí. Rozšleháme vejce, cukr, špetku soli,... více o Jablečný nákyp

Ořechový moučník s ananasem

Ořechový moučník s ananasem

Ušlehat vejce, cukr k tomu přidat konzervu najemno nasekaného ananasu i s nálevem, polohrubou mouku, jedlou sody, nasekané vlašské ořechy - vše... více o Ořechový moučník s ananasem

Cheescake s malinami

Cheescake s malinami

Oboje sušenky pomeleme, přidáme máslo a rozmixujeme. Pak přidáme cukr a ořišky. Šlehačku našleháme. Lučinu rozšleháme s cukrem, přidáme šlehačku,... více o Cheescake s malinami

Ryba po vietnamsku

Ryba po vietnamsku

Rybu opečeme na pánviče na oleji nebo ugrilujeme na grilu. Čerstvou rybu před pečením lehce osolíme. U uzené akorát odstraníme kostru. Připravíme si... více o Ryba po vietnamsku

30 minut
Buchty - těsto z domácí pekárny

Buchty - těsto z domácí pekárny

Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program TĚSTO (pekárna ETA, Vega, Clatronic). Po ukončení programu těsto vyndáme z nádoby... více o Buchty - těsto z domácí pekárny

Ovocná šťáva za studena

Ovocná šťáva za studena

Rozmačkané ovoce zalijeme vodou, přidáme 1/2 lžičky kyseliny citronové a necháme 24 hodin stát. Pak necháme překapat, přidáme cukr a 1 - 1 1/2g Petolu... více o Ovocná šťáva za studena

Marináda nejen na ryby

Marináda nejen na ryby

Cibuli rozsekáme velice najemno, prolisujeme česnek, přidáme koření, cukr, kečup, hořčici, olej a promícháme.... více o Marináda nejen na ryby

Trhanec II.

Trhanec II.

Do mléka nasypeme mouku a dobře rozšleháme, postupně přidáváme žloutky, sůl, cukr a rozpuštěné máslo. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Na větší... více o Trhanec II.

Rychlobábovka z domácí pekárny

Rychlobábovka z domácí pekárny

Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program DORT pekárny ETA (či CAKE u pekárny VEGA apod.). Po upečení vyklopíme a necháme... více o Rychlobábovka z domácí pekárny

60 minut
Zebrové řezy

Zebrové řezy

Mouku smícháme s práškem do pečiva a cukrem, přidáme ostatní ingredience a vypracujeme těsto. To rozdělíme na 3 díly. Jeden vyválíme na velikost... více o Zebrové řezy

Buchtičky NEJ

Buchtičky NEJ

Uděláme si nejdříve kvásek do misky. Mouku prosejeme nejlépe 2 krát (těsto je pak lepší) a nastrouháme do něj studené máslo. Přidáme kvásek, žloutky,... více o Buchtičky NEJ

Nivovo-česnekový chléb

Nivovo-česnekový chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cukr do jednoho rohu formy, sůl do protějšího rohu, droždí do důlku v mouce uprostřed. Zapneme... více o Nivovo-česnekový chléb

Mascarpone by kanibalos

Mascarpone by kanibalos

Žloutky vyšleháme s cukrem (špetka krystal), bílky vyšleháme do sněhu, mascarpone si vyšleháme v nadobě a po té opatrně vpracujeme žloutky a tuhý sníh... více o Mascarpone by kanibalos

60 minut
Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Necháme asi 1 hodinu stát, občas promícháme. Přidáme zbylé suroviny a... více o Jablečná buchta SUPER

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Do mouky uděláme důlek a do něj rozdrobené droždí, zalít vodou, přikryjeme a necháme vzejít kvásek. Poté přidáme vejce, sůl, málo cukru (špetku) a na... více o Ivetčin kynutý knedlík

Čokoládový moučník

Čokoládový moučník

Margarín a cukr vyšleháme do pěny. Přidáme žloutek jen po jednom (asi minutu šleháme, než přidáme další žloutek). Bílky vyšleháme zvlášť, přidáme do... více o Čokoládový moučník

Pórkový chléb

Pórkový chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo soli. Cibuli můžeme předem osmahnout, pórek můžeme doplnit česnekem,... více o Pórkový chléb

Řecké vanilkové řezy

Řecké vanilkové řezy

Z mléka, 100 g cukru, špetky soli, citronové kůry a krupice uvaříme hustou kaši. Žloutky utřeme se zbylým cukrem do pěny a opatrně vmícháme do... více o Řecké vanilkové řezy

45 minut
Jablkové koláčky

Jablkové koláčky

Máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a špetkou soli utřeme do pěny. Přidáme oloupaná, na malé kostečky nakrájená jablka a ostatní přísady, dobře... více o Jablkové koláčky

Česnekový chléb II.

Česnekový chléb II.

Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Do jednoho rohu sůl, do druhého cukr, doprostřed droždí. Pečeme na základní program (pekárna ETA,... více o Česnekový chléb II.

Ovocný salám

Ovocný salám

1/2 ořechů a všechny rozinky pomeleme, vmícháme cukr, nugetu a piškotovou strouhanku. Zpracováváme tuhé těsto, postupně do něj přidáváme nakrájené... více o Ovocný salám

Bratislavské rohlíčky III.

Bratislavské rohlíčky III.

Vypracujeme těsto, necháme v teple vykynout. Vyválíme, rádýlkem vykrajujeme obdélníčky, plníme nádivkou z bílého máku. Skládáme na plech, potřeme... více o Bratislavské rohlíčky III.

60 minut
Překládané koláče

Překládané koláče

Smícháme přísady na 1. těsto, vytvarujeme do obdélníku a dáme ztuhnout do ledničky. Z ostatních přísad vypracujeme kynuté těsto (kostky cukru... více o Překládané koláče

Kyselá omáčka

Kyselá omáčka

Z hladké mouky a oleje (nebo sádla) uděláme jíšku, zalijeme ji mlékem a uvaříme do zhoustnutí, potom ještě povaříme asi 15 minut s bobkovým listem, 3... více o Kyselá omáčka

45 minut
Kokosové kostky III.

Kokosové kostky III.

Utřeme cukr, máslo a žloutky. Přidáme mleté přechy a mléko střídavě s moukou smíchanou s práškěm do pečiva. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto... více o Kokosové kostky III.

60 minut
Řezy s dušenými jablky

Řezy s dušenými jablky

Z uvedených přísad vypracujeme těsto (všechno do mísy a dobře promíchat), nalijeme do pekáčku s vyšším okrajem a pečeme na 175 °C. Jablka nastrouháme,... více o Řezy s dušenými jablky

Srdíčka na smetaně

Srdíčka na smetaně

Srdíčka uvaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě s bobkovým listem a novým kořením. Cibuli nakrájíme najemno, na oleji usmažíme do měkka, zaprášíme... více o Srdíčka na smetaně

Vláčný jablečný štrůdl

Vláčný jablečný štrůdl

Z ingrediencí vypracujeme vláčné těsto, rozdělíme na 2 díly a rozválíme na tenké pláty. Posypeme je strouhankou a poklademe jablky. Posypeme cukrem,... více o Vláčný jablečný štrůdl

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Kvásek necháme vykynout, prosátou mouku, žloutky, majolku smícháme s kváskem a ještě trochu necháme odležet. Těsto je řidší, takže trochu více... více o Majonézové koláče

20 minut
Minipizzy pro domácí pekárnu

Minipizzy pro domácí pekárnu

Do pekárny v uvedeném pořadí vložíme ingredience na těsto, zapneme program TĚSTO a necháme ho zpracovat a vykynout. Pekárna ETA (Vega, Clatronic).... více o Minipizzy pro domácí pekárnu

15 minut
Slaninový chléb

Slaninový chléb

Všechny suroviny (kromě slaniny) vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Do jednoho rohu sůl, do protějšího rohu cukr, doprostřed droždí. Po zvukovém... více o Slaninový chléb

Gerbeaud

Gerbeaud

Do rozpuštěného másla přidáme cukr, žloutky, mouku a předem připravený kvásek (z mléka a droždí). Necháme vykynout. Potom přidáme smetanu a dobře... více o Gerbeaud

Prasátka

Prasátka

Z mléka, cukru a droždí připravíme kvásek a necháme vykynout. Potom z mouky, kvásku, vejce, špetky soli a rozpuštěného tuku vypracujeme těsto a... více o Prasátka

60 minut
Vepřová srdíčka v omáčce

Vepřová srdíčka v omáčce

Srdíčka uvaříme do měkka ve vodě (asi 1,5 l) se solí, rozpůlenými cibulemi, kořením a kouskem citronové kůry. Potom je vyjmeme a vývar přecedíme. Z... více o Vepřová srdíčka v omáčce

Cuketový dort

Cuketový dort

Piškoty natřeme marmeládou, po dvou slepíme k sobě a vyložíme jimi dortovou formu, piškoty ještě lehce pokropíme ovocnou šťávou (případně rumem či... více o Cuketový dort

Kuřeci sataj na grilu

Kuřeci sataj na grilu

Česnek, cibuli, polovinu cukru a lžíci rybí omáčky dáme do mixéru a rozmixujeme, zředíme šálkem vody. Kuřecí maso nakrájíme na proužky, napícháme na... více o Kuřeci sataj na grilu

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • ...
  • 96
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…

Zajímavé články

Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
AHA.cz Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Leoš Mareš denně u Hezuckého: Zrušil i svůj obří koncert!

Leoš Mareš denně u Hezuckého: Zrušil i svůj obří koncert!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy 5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

Nedávno navštívené recepty:

Brokolicový koláč Kotlety na paprice Filé zapečené se zakysanou smetanou
Pudinkový koláč Krůtí vejmysl Švýcarské fondue
Čočkový salát jednoduchý Rychlovka z papiňáku Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Lotrinský koláč Polévka z vaječné jíšky Bramborovo-pórková polévka

Další doporučené ingredience:

Crackers Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche
Crispy rice Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy
Cukr krupice Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže
Cukrářská želatina Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact