• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Bylinkové naťě

Bylinkové naťě

Podobné ingredience

  • Bylinkové koření
  • Bylinkové máslo
  • Bylinkové tofu
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

40 minut
Quinoa se zeleninou

Quinoa se zeleninou

Quinou spaříme min. 3x vařící vodou (jako např. jáhly - ztratí tím hořkost) a dáme vařit v poměru 1 díl quinoi k 2,5 dílu vody. Nesolíme. Vaříme cca... více o Quinoa se zeleninou

Buřtová pěna s bylinkami

Buřtová pěna s bylinkami

Buřty a cibuli rozemeleme na masovém mlýnku, přidáme paštiku, smetanu, nasekanou petrželku a nasekané bylinky (pažitku, tymián, majoránku atd.). ... více o Buřtová pěna s bylinkami

10 minut
Tvarohová pomazánka s křenem a bylinkami

Tvarohová pomazánka s křenem a…

Našleháme změklé máslo s tvarohem, dle chuti osolíme a opepříme, vmícháme čerstvě nastrouhaný křen a hrst nasekaných zelených bylinek dle chuti. Dáme... více o Tvarohová pomazánka s křenem a bylinkami

25 minut
Zeleninová polévka III.

Zeleninová polévka III.

Brambory očistíme, nakrájíme a uvaříme v přisolené vodě téměř do měkka. Přidáme drobně nakrájenou zeleninu, rozetřený česnek, na másle zpěněné sekané... více o Zeleninová polévka III.

Vejce s bylinkovou zálivkou

Vejce s bylinkovou zálivkou

Vejce uvaříme na hniličku nebo natvrdo, vložíme do studené vody a po vychladnutí oloupeme, podélně překrojíme na poloviny, rozložíme po třech půlkách... více o Vejce s bylinkovou zálivkou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

Poslední sledované recepty

23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
11
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
10
Pizza těsto z pizzerie
Pizza těsto z pizzerie
9
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Nedávno navštívené recepty:

Vafle s lesním ovocem Krabí pomazánka Smažená rýže s kuřecím masem
Zapečené filé se zeleninou Falešná rychlá vepřová svíčková Mřížková tvarohová buchta
Fenyklová polévka Kuřecí prsa v slanině Vepřová kýta s červenýma fazolema
Halali-smetanová omáčka po našem Bylinková žebírka na pivu Krkovička na hrášku

Další doporučené ingredience:

Burizony Burrata Burská pasta Buřty Býčí žlázy
Bylinková marináda Bylinková směs Bylinková sůl Bylinkové koření Bylinkové máslo
Bylinkové tofu Bylinkový dressing Bylinkový ocet Bylinkový sýr Bylinky
Calvados Camembert Campari Candát Cannelloni
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Bylinkové naťě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact