Autor:

Zuzančina rejže

Střední
Ingredience
Voda 2 hrnek
Zeleninový vývar 1 ks
Hřebíček 4 ks
Olivový olej  
Rýže
Parboiled
1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Rýži několikrát propláchneme. Vodu nalijeme do varné konvice a dáme vařit. Mezitím si rozpálíme olivový olej na teflonové pánvi s poklicí. Rýži zde opražíme, dokud „nezačne skákat“.

Poté přilijeme uvařenou vodu, rozdrobíme bujón, přidáme hřebíčky, zamícháme, přiklopíme poklicí a necháme na mírném plameni vařit, dokud se nám nevypaří všechna voda (okolo 10 minut).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Zuzančina rejže

Komentáře

  1. marie mateju   21.07.2009 | 20:24 | reagovat |

    Já jěště dávám rozpůlenou cibulu-a do ní ten hřebíček. taky dobrota.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web