Autor:

Zuzančina rejže

Střední
Ingredience
Voda 2 hrnek
Zeleninový vývar 1 ks
Hřebíček 4 ks
Olivový olej  
Rýže
Parboiled
1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Rýži několikrát propláchneme. Vodu nalijeme do varné konvice a dáme vařit. Mezitím si rozpálíme olivový olej na teflonové pánvi s poklicí. Rýži zde opražíme, dokud „nezačne skákat“.

Poté přilijeme uvařenou vodu, rozdrobíme bujón, přidáme hřebíčky, zamícháme, přiklopíme poklicí a necháme na mírném plameni vařit, dokud se nám nevypaří všechna voda (okolo 10 minut).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Zuzančina rejže

Komentáře

  1. marie mateju   21.07.2009 | 20:24 | reagovat |

    Já jěště dávám rozpůlenou cibulu-a do ní ten hřebíček. taky dobrota.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web