Zuzančina rejže

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek voda
    • 1
      ks zeleninový vývar
    • 4
      ks hřebíček
    • olivový olej
    • 1
      hrnek rýže Parboiled

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži několikrát propláchneme. Vodu nalijeme do varné konvice a dáme vařit. Mezitím si rozpálíme olivový olej na teflonové pánvi s poklicí. Rýži zde opražíme, dokud "nezačne skákat".
2
Poté přilijeme uvařenou vodu, rozdrobíme bujón, přidáme hřebíčky, zamícháme, přiklopíme poklicí a necháme na mírném plameni vařit, dokud se nám nevypaří všechna voda (okolo 10 minut).
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • marie mateju
    marie mateju |

    21. 7. 2009 20:24

    Já jěště dávám rozpůlenou cibulu-a do ní ten hřebíček. taky dobrota.