Autor:

Zuppa Pavese

Střední
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Vejce 4 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Sýr 4 lžíce
Bílá veka 4 ks
Drůbeží vývar
se zeleninou
1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Krajíčky veky potřeme máslem a na teflonové pánvi je po obou stranách opečeme dozlatova. Každý krajíc položíme do hlubokého talíře a rozklepneme na něj vejce. Vařící vývar opatrně nalijeme do talířů, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Reklama
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Zuppa Pavese

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web