Žralok

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: Delarue

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks žraločí steak
    • 6
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 8
      lžíce smetana
    • 2
      lžíce pažitka
    • citron šťáva z 1 citronu
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žraločí steaky si na 3 hodiny namočíme do vody spolu s citronovou šťávou.
2
Na oleji zpěníme na půlměsíčky cibuli, na plátky česnek (2 minuty).
3
Steaky osušíme, osolíme, opepříme a opékáme 5 minut z každé strany (na pánvi musíme mít stále trochu vody).
4
Ke konci přidáme pažitku se smetanou. Podáváme třeba s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Iva
    Iva |

    16. 1. 2013 07:28

    Váš vtipný překlep (stesk/steak) jste totiž už opravila ;-)

  • Delarue
    Delarue |

    15. 1. 2013 17:15

    Nevím, kde jste našla žraločí stesk, ale normálně se žraločí steaky dají koupit v jednom balení po 2 ks. Nevím jak ostatní, ale já z toho uvařím 2 porce.

  • Iva
    Iva |

    29. 11. 2012 13:16

    Žraločí stesk neznám, ale jeden kus pro dvě osoby tomu nasvědčuje :-D