Autor:

Žralok

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Žraločí steak 1 ks
Olej 6 lžíce
Cibule 1 ks
Smetana 8 lžíce
Pažitka 2 lžíce
Citron
šťáva z 1 citronu
 
Sůl  
Pepř mletý  
Žralok

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Žraločí steaky si na 3 hodiny namočíme do vody spolu s citronovou šťávou.
Na oleji zpěníme na půlměsíčky cibuli, na plátky česnek (2 minuty).
Steaky osušíme, osolíme, opepříme a opékáme 5 minut z každé strany (na pánvi musíme mít stále trochu vody).
Ke konci přidáme pažitku se smetanou. Podáváme třeba s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Žralok

Komentáře

  1. Iva   29.11.2012 | 13:16 | reagovat |

    Žraločí stesk neznám, ale jeden kus pro dvě osoby tomu nasvědčuje :-D

    1. Delarue   15.01.2013 | 17:15 | reagovat |

      Nevím, kde jste našla žraločí stesk, ale normálně se žraločí steaky dají koupit v jednom balení po 2 ks. Nevím jak ostatní, ale já z toho uvařím 2 porce.

      1. Iva   16.01.2013 | 7:28 | reagovat |

        Váš vtipný překlep (stesk/steak) jste totiž už opravila ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web