Autor:

Žraločí ploutve

Střední
Ingredience
Maso 600 g
Vejce
Paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 1 lžička
Kari 1 lžička
Slunečnicový olej  
Česnek 1 stroužek
Solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Postup přípravy: Výše uvedené ingredience smícháme v misce. Do této hmoty naložíme maso minimálně na hodinu. Smažíme na rozpáleném oleji.

Počet porcí: 4 Doba přípravy: 45 min

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Žraločí ploutve

Komentáře

  1. Jan Němec   09.11.2010 | 21:13 | reagovat |

    Dělám něco podobného jenom tam dávám navíc feferonku,worchestr a moučkový cukr.Nechávám naloženo alespoň 24 hodin nebo klidně déle ale jináč bezvadné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web