Znojemský guláš II.

Hodnocení:

Moje:

120 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g hovězí maso 500-600
    • 5
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule středně velké
    • 2
      ks nakládané okurky 1-2
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na větší části sádla zpěníme jednu nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku a na kostky pokrájené maso. Opečeme je po všech stranách, osolíme a mírně podlité dusíme do měkka.
2
Do hotového guláše přidáme na nudličky nakrájené okurky a povrch posypeme osmaženými kroužky cibule.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.