Autor:

Znojemská houbová omáčka

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Bedly jedlé  
Sůl  
Pepř mletý  
Masox
nebo houbový bujon
 
Hladká mouka  
Olej  
Cibule  
Nakládané okurky  
Hrubá mouka
na případné zahuštění
 

Postup přípravy:

Rozvinuté klobouky hub očistíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Rozpálíme olej a houby po obou stranách opečeme. Vyjmeme na talíř a na oleji osmažíme nakrájenou cibuli.
Podlijeme vodou, přidáme masox nebo bujón, vložíme houby a podusíme cca 20-30 minut. Pokud je omáčka řídká, zahustíme hrubou moukou.
Do hotové omáčky vsypeme nadrobno nakrájené kyselé okurky dle chuti.
Podáváme s rýží nebo kynutým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Znojemská houbová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web