Autor:

Znojemská houbová omáčka

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Bedly jedlé  
Sůl  
Pepř mletý  
Masox
nebo houbový bujon
 
Hladká mouka  
Olej  
Cibule  
Nakládané okurky  
Hrubá mouka
na případné zahuštění
 

Postup přípravy:

Rozvinuté klobouky hub očistíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Rozpálíme olej a houby po obou stranách opečeme. Vyjmeme na talíř a na oleji osmažíme nakrájenou cibuli.
Podlijeme vodou, přidáme masox nebo bujón, vložíme houby a podusíme cca 20-30 minut. Pokud je omáčka řídká, zahustíme hrubou moukou.
Do hotové omáčky vsypeme nadrobno nakrájené kyselé okurky dle chuti.
Podáváme s rýží nebo kynutým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Znojemská houbová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web