Zmrzlinová bábovka s ovocem

Obtížné
Ingredience
Ovoce
jahody, maliny, rybíz
600 g
Cukr
mletý
150 g
Vanilkový pudink 1 balíček
Tvaroh 600 g
Šlehačka 6 dl
Sekt
suchý
4,5 dl
Cukrářské piškoty 4 ks

Postup přípravy:

Ovoce umyjeme a necháme oka­pat. Maliny přebereme, několik jich odložíme stra­nou na ozdobení. 150 g ovoce propasíruje­me.
Pudinkový prášek a 75 g cukru rozpustíme v sektu a vmícháme do tvarohu. Piškoty rozdrobíme a vmícháme do tvarohové směsi.
Za stálého přisypává­ní zbylého cukru ušleháme dotuha šlehačku a opatrně ji vmícháme do krému.
Bábovkovou formu vypláchneme studenou vodou a po­stupně plníme krémovou směsí, ovocným pyré a čer­stvým ovocem. Mrazíme nejlé­pe přes noc. Nejlepší je teflonová forma.
Hodinu před podává­ním vyklopíme zmrzlino­vou bábovku z formy na podnos a dáme do led­ničky. Před podáváním ozdobíme čerstvými malinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Perníkový dort Království z perníku Články z

Komentáře k receptu: Zmrzlinová bábovka s ovocem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web