Zmrzlinová bábovka s ovocem

Obtížné
Ingredience
Ovoce
jahody, maliny, rybíz
600 g
Cukr
mletý
150 g
Vanilkový pudink 1 balíček
Tvaroh 600 g
Šlehačka 6 dl
Sekt
suchý
4,5 dl
Cukrářské piškoty 4 ks

Postup přípravy:

Ovoce umyjeme a necháme oka­pat. Maliny přebereme, několik jich odložíme stra­nou na ozdobení. 150 g ovoce propasíruje­me.
Pudinkový prášek a 75 g cukru rozpustíme v sektu a vmícháme do tvarohu. Piškoty rozdrobíme a vmícháme do tvarohové směsi.
Za stálého přisypává­ní zbylého cukru ušleháme dotuha šlehačku a opatrně ji vmícháme do krému.
Bábovkovou formu vypláchneme studenou vodou a po­stupně plníme krémovou směsí, ovocným pyré a čer­stvým ovocem. Mrazíme nejlé­pe přes noc. Nejlepší je teflonová forma.
Hodinu před podává­ním vyklopíme zmrzlino­vou bábovku z formy na podnos a dáme do led­ničky. Před podáváním ozdobíme čerstvými malinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zavařeno a napečeno Články z

Komentáře k receptu: Zmrzlinová bábovka s ovocem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web