Zmrzlinová bábovka s ovocem

Obtížné
Ingredience
Ovoce
jahody, maliny, rybíz
600 g
Cukr
mletý
150 g
Vanilkový pudink 1 balíček
Tvaroh 600 g
Šlehačka 6 dl
Sekt
suchý
4,5 dl
Cukrářské piškoty 4 ks

Postup přípravy:

Ovoce umyjeme a necháme oka­pat. Maliny přebereme, několik jich odložíme stra­nou na ozdobení. 150 g ovoce propasíruje­me.
Pudinkový prášek a 75 g cukru rozpustíme v sektu a vmícháme do tvarohu. Piškoty rozdrobíme a vmícháme do tvarohové směsi.
Za stálého přisypává­ní zbylého cukru ušleháme dotuha šlehačku a opatrně ji vmícháme do krému.
Bábovkovou formu vypláchneme studenou vodou a po­stupně plníme krémovou směsí, ovocným pyré a čer­stvým ovocem. Mrazíme nejlé­pe přes noc. Nejlepší je teflonová forma.
Hodinu před podává­ním vyklopíme zmrzlino­vou bábovku z formy na podnos a dáme do led­ničky. Před podáváním ozdobíme čerstvými malinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zmrzlinová bábovka s ovocem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web