Autor:

Zlaté kuře

20 minut PT0H20M
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (vykostěné)
1 ks
Smetana 150 ml
Vejce 1 ks
Mouka  
Strouhanka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Vykostěné kuře osolíme a opepříme, obalíme v trojobalu a dáme na vymazaný plech. Zalijeme smetanou, ta nám do kuřete vsákne a maso získá krásnou zlatou barvu. Pečeme asi 40 min. na 200 °C.
Příloha: brambory, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Zlaté kuře

Komentáře

  1. Jana z VM   12.01.2007 | 7:24 | reagovat |

    Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.

  2. Ivana Samcová   11.01.2007 | 17:48 | reagovat |

    Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.

  3. Silva Machová   11.01.2007 | 14:45 | reagovat |

    paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.

  4. Jana Kutačová   11.01.2007 | 10:41 | reagovat |

    Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)

  5. Jaroslava Oumarová   11.01.2007 | 9:45 | reagovat |

    Tento recept tu už zcela určitě je...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web