Autor:

Živáňská na prutu

Snadné
Ingredience
Pikantní klobása
na opékání
4 ks
Anglická slanina
nakrájená na hranolky
200 g
Cibule
oloupaná
1 ks
Chleba
na porci 2 krajíce
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na prut napíchneme nejprve klobásu, na ni hranolek slaniny a nakonec cibuli. V průběhu opékání občas postavíme prut na jeden z krajíců a zachycujeme na něj štávu z ingrediencí. Ten pojídáme s cibulí, ze které odlupujeme opečené vrstvy. Slaninu a klobásu sníme s druhým krajícem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Živáňská na prutu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web