Autor:

Živáňská na prutu

Snadné
Ingredience
Pikantní klobása
na opékání
4 ks
Anglická slanina
nakrájená na hranolky
200 g
Cibule
oloupaná
1 ks
Chleba
na porci 2 krajíce
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na prut napíchneme nejprve klobásu, na ni hranolek slaniny a nakonec cibuli. V průběhu opékání občas postavíme prut na jeden z krajíců a zachycujeme na něj štávu z ingrediencí. Ten pojídáme s cibulí, ze které odlupujeme opečené vrstvy. Slaninu a klobásu sníme s druhým krajícem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Živáňská na prutu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web