Autor:

Židovská pomazánka z vajec a cibule

Snadné
Ingredience
Vejce
Cibule 150 g
Slunečnicový olej  
Pažitka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hlávkový salát  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Vejce posekáme na malé kousky a cibuli nakrájíme nadrobno. Pak přidáme olej, pažitku a pečlivě promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Ozdobíme pažitkou a plátky vajec a podáváme s listy hlávkového salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.14 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 7x)

Komentáře k receptu: Židovská pomazánka z vajec a cibule

Komentáře

  1. Daniela Burdová   14.05.2008 | 11:43 | reagovat | závadný

    Příprava je jednoduchá a velmi rychlá. Na můj vkus je tam cibule trochu moc, ve spojení s pažitkou pak už nejsou cítit ta vajíčka, takže příště trochu uberu. Ale to je samozřejmě na chuti každého jednotlivce. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web