Autor:

Židovská pomazánka z vajec a cibule

Snadné
Ingredience
Vejce
Cibule 150 g
Slunečnicový olej  
Pažitka  
Sůl  
Pepř mletý  
Hlávkový salát  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Vejce posekáme na malé kousky a cibuli nakrájíme nadrobno. Pak přidáme olej, pažitku a pečlivě promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Ozdobíme pažitkou a plátky vajec a podáváme s listy hlávkového salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.6 5 5 1

Komentáře k receptu: Židovská pomazánka z vajec a cibule

Komentáře

  1. Daniela Burdová   14.05.2008 | 11:43 | reagovat |

    Příprava je jednoduchá a velmi rychlá. Na můj vkus je tam cibule trochu moc, ve spojení s pažitkou pak už nejsou cítit ta vajíčka, takže příště trochu uberu. Ale to je samozřejmě na chuti každého jednotlivce. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web