Autor:

Zhuldovy fazole

Snadné
Ingredience
Fazole ve slaném nálevu 1 plechovka
Fazole v tomatové omáčce 1 plechovka
Klobása
ostravská
2 ks
Sterilovaná zelenina
Mexiko
1 plechovka
Cibule 1 ks
Anglická slanina 100 g
Kečup - jemný  
Slunečnicový olej  
Česnek 4 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na oleji orestujeme cibulku, slaninu a klobasu.
Až cibulka zesklovatí, přidáme plechovku zeleniny a červených fazolí (bez nálevu), pak bilé fazole v tomatu.
No a teď už zbývá jen přidat trošku kečupu (může být i ostrý, nebo můžete použít tabasco), česneku a dle chuti dosolit a okořenit.
Jako příloha je nejlepší chleba, nebo bílé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Zhuldovy fazole

Komentáře

  1. I.   06.07.2007 | 9:21 | reagovat |

    Hmm, tak to si udělám dnes k obědu. Vypadá to fakt dobře - i když samá konzerva, ale fazolí není nikdy dost...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web