Zhuldovy fazole

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu
    • 1
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 2
      ks klobása ostravská
    • 1
      plechovka sterilovaná zelenina Mexiko
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g anglická slanina
    • kečup - jemný
    • slunečnicový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme cibulku, slaninu a klobasu.
2
Až cibulka zesklovatí, přidáme plechovku zeleniny a červených fazolí (bez nálevu), pak bilé fazole v tomatu.
3
No a teď už zbývá jen přidat trošku kečupu (může být i ostrý, nebo můžete použít tabasco), česneku a dle chuti dosolit a okořenit.
4
Jako příloha je nejlepší chleba, nebo bílé pečivo.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • I.
    I. |

    6. 7. 2007 09:21

    Hmm, tak to si udělám dnes k obědu. Vypadá to fakt dobře - i když samá konzerva, ale fazolí není nikdy dost...