Autor:

Zepeliny (Litva)

Střední
Ingredience
Brambory  
Mleté maso  
Anglická slanina  
Smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Nastrouháme syrové brambory a vymačkáme veškerou vodu, kterou slijeme do sklenice. Po chvilce se na dně sklenice s vodou usadí škrob, který smícháme s horkou vodou a vlijeme do vymačkaných brambor. Z těsta se vypracuje asi 15 cm placka, do jejíhož středu se dá mleté maso, placka se zabalí do tvaru šišatého knedlíku a dá se vařit.
Po uvaření se knedlík polije vyškvařenou slaninou a zalije trochou smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Zepeliny (Litva)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web