Autor:

Zepeliny (Litva)

Střední
Ingredience
Brambory  
Mleté maso  
Anglická slanina  
Smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Nastrouháme syrové brambory a vymačkáme veškerou vodu, kterou slijeme do sklenice. Po chvilce se na dně sklenice s vodou usadí škrob, který smícháme s horkou vodou a vlijeme do vymačkaných brambor. Z těsta se vypracuje asi 15 cm placka, do jejíhož středu se dá mleté maso, placka se zabalí do tvaru šišatého knedlíku a dá se vařit.
Po uvaření se knedlík polije vyškvařenou slaninou a zalije trochou smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Zepeliny (Litva)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web