Zepeliny (Litva)

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • mleté maso
    • anglická slanina
    • smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nastrouháme syrové brambory a vymačkáme veškerou vodu, kterou slijeme do sklenice. Po chvilce se na dně sklenice s vodou usadí škrob, který smícháme s horkou vodou a vlijeme do vymačkaných brambor. Z těsta se vypracuje asi 15 cm placka, do jejíhož středu se dá mleté maso, placka se zabalí do tvaru šišatého knedlíku a dá se vařit.
2
Po uvaření se knedlík polije vyškvařenou slaninou a zalije trochou smetany.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.