Autor:

Zepeliny (Litva)

Střední
Ingredience
Brambory  
Mleté maso  
Anglická slanina  
Smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Nastrouháme syrové brambory a vymačkáme veškerou vodu, kterou slijeme do sklenice. Po chvilce se na dně sklenice s vodou usadí škrob, který smícháme s horkou vodou a vlijeme do vymačkaných brambor. Z těsta se vypracuje asi 15 cm placka, do jejíhož středu se dá mleté maso, placka se zabalí do tvaru šišatého knedlíku a dá se vařit.
Po uvaření se knedlík polije vyškvařenou slaninou a zalije trochou smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Zepeliny (Litva)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web