Autor:

Zelný štrůdl II.

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Tvrdý sýr  
Moravské uzené  
Anglická slanina  
Oregáno  
Kysané zelí  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Listové těsto rozválíme na plát, poklademe plátky tvrdého sýra, uzeninou (moravské uzené nebo anglická slanina) a okapaným kysaným zelím.

Posypeme oreganem nebo jiným kořením dle chuti a zabalíme.

Štrůdl potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem, můžeme i strouhaným tvrdým sýrem.

Propíchneme na několika místech špejlí a dáme na plech pokropený vodou. Pečeme asi 40 minut.

V polovině pečení přikryjeme alobalem, aby se štrůdl shora nespálil. Můžeme posypat sezamem. Na talíř ozdobíme zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Zelný štrůdl II.

Komentáře

  1. petra randulova   20.05.2008 | 14:44 | reagovat |

    Tento recept jsem ochutnala u svojí babičky a byl moc dobrý.Chutí připomíná pizzu.Babička udělala dvě nohavičky,do jedné dala sýr eidam a do druhé uzený sýr.Doporučuji ochutnat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web