Autor:

Zelný štrůdl II.

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Tvrdý sýr  
Moravské uzené  
Anglická slanina  
Oregáno  
Kysané zelí  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Listové těsto rozválíme na plát, poklademe plátky tvrdého sýra, uzeninou (moravské uzené nebo anglická slanina) a okapaným kysaným zelím.

Posypeme oreganem nebo jiným kořením dle chuti a zabalíme.

Štrůdl potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem, můžeme i strouhaným tvrdým sýrem.

Propíchneme na několika místech špejlí a dáme na plech pokropený vodou. Pečeme asi 40 minut.

V polovině pečení přikryjeme alobalem, aby se štrůdl shora nespálil. Můžeme posypat sezamem. Na talíř ozdobíme zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Zelný štrůdl II.

Komentáře

  1. petra randulova   20.05.2008 | 14:44 | reagovat | závadný

    Tento recept jsem ochutnala u svojí babičky a byl moc dobrý.Chutí připomíná pizzu.Babička udělala dvě nohavičky,do jedné dala sýr eidam a do druhé uzený sýr.Doporučuji ochutnat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web