Autor:

Zelný salát s tatarskou omáčkou

Snadné
Ingredience
Sterilované zelí
menší
1 sklenice
Tatarská omáčka 1 kelímek
Gothaj 250 g
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Vše na velmi jemno nakrájíme, smícháme s tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme a necháme proležet. Mažeme na plátky veky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 15 x
2+
4.33 15 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 15x)

Komentáře k receptu: Zelný salát s tatarskou omáčkou

Komentáře

  1. SV   18.05.2008 | 6:42 | reagovat | závadný

    Je to moc dobré, ať žijí barbaři....

  2. Jitka Malinová   07.02.2007 | 18:49 | reagovat | závadný

    Tak já si to dělám z kysaného zelí, šunky a tatarky dávám tak cca 2 lžice na 4 porce.

  3. Anonym   07.02.2007 | 17:04 | reagovat | závadný

    Radko máte pravdu, jsem také barbar, kterému to chutná i s gothajem a tatarkou, ale ať to každý dělá dle svého nebo nedělá vůbec to je jedno

  4. Anonym   07.02.2007 | 17:03 | reagovat | závadný

    Verbenko nejde o kysané zelí, ale sterilované z lahve, což má jinou chuť a asi i méně vitamínů, ale tato pomazánka je moc dobrá

  5. Vepřeková   07.02.2007 | 17:02 | reagovat | závadný

    Dělala jsme s bílým jogurtem, bylo lahodné, dala jsem šunkový salám, ale s tatarkou jofres Helmans také vyzkouším

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web