Autor:

Zelno-těstovinová zapečenina

Snadné
Ingredience
Těstoviny 1 balíček
Boloňská omáčka 1 sklenice
Červené zelí
syrové
1/2 sklenice
Tvrdý sýr 100 g
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Bazalka  
Zálivka  
Zakysaná smetana  
Podravka  
Česnek
dle chuti
 

Postup přípravy:

Do vroucí osolené vody dáme uvařit těstoviny. Mezitím si nakrájíme nadrobno červené zelí a cibulku. Cibulku osmahneme na oleji a přidáme k ní zelí a asi 3min dusíme. Do velké nádoby si připravíme těstoviny, boloňskou omáčku, nastrouhaný sýr, rozšlehaná vajíčka a přidáme i cibulku se zelím. Vše smícháme dohromady.
Dochutíme kořením, dle potřeby dodáme kečup a dáme do zapékací mísy přikryté alobalem asi na 1/2hod. Mezitím si rozmícháme zálivku ze zakysané smetany, lžící Podravky a rozdrceným česnekem. Tou poléváme hotový pokrm až na talíři. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Zelno-těstovinová zapečenina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web