Autor:

Zelno-těstovinová zapečenina

Snadné
Ingredience
Těstoviny 1 balíček
Boloňská omáčka 1 sklenice
Červené zelí
syrové
1/2 sklenice
Tvrdý sýr 100 g
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Bazalka  
Zálivka  
Zakysaná smetana  
Podravka  
Česnek
dle chuti
 

Postup přípravy:

Do vroucí osolené vody dáme uvařit těstoviny. Mezitím si nakrájíme nadrobno červené zelí a cibulku. Cibulku osmahneme na oleji a přidáme k ní zelí a asi 3min dusíme. Do velké nádoby si připravíme těstoviny, boloňskou omáčku, nastrouhaný sýr, rozšlehaná vajíčka a přidáme i cibulku se zelím. Vše smícháme dohromady.
Dochutíme kořením, dle potřeby dodáme kečup a dáme do zapékací mísy přikryté alobalem asi na 1/2hod. Mezitím si rozmícháme zálivku ze zakysané smetany, lžící Podravky a rozdrceným česnekem. Tou poléváme hotový pokrm až na talíři. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramboráky se špenátem a čedarem Bramboráky na 4 způsoby Články z

Komentáře k receptu: Zelno-těstovinová zapečenina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web