Zelno-těstovinová zapečenina

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček těstoviny
    • 1
      sklenice boloňská omáčka
    • 0,5
      sklenice červené zelí syrové
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • bazalka
    • zálivka
    • zakysaná smetana
    • podravka
    • česnek dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vroucí osolené vody dáme uvařit těstoviny. Mezitím si nakrájíme nadrobno červené zelí a cibulku. Cibulku osmahneme na oleji a přidáme k ní zelí a asi 3min dusíme. Do velké nádoby si připravíme těstoviny, boloňskou omáčku, nastrouhaný sýr, rozšlehaná vajíčka a přidáme i cibulku se zelím. Vše smícháme dohromady.
2
Dochutíme kořením, dle potřeby dodáme kečup a dáme do zapékací mísy přikryté alobalem asi na 1/2hod.
3
Mezitím si rozmícháme zálivku ze zakysané smetany, lžící Podravky a rozdrceným česnekem. Tou poléváme hotový pokrm až na talíři. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.