Autor:

Zelné flíčky

Střední
Ingredience
Sůl  
Pepř mletý  
Sádlo  
Cibule  
Hlávkové zelí
bílé
 
Těstoviny
fleky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na sádle v kastrole bez pokličky pražíme nakrájené zelí (zelí dáme dost, zmenší totiž objem), osolíme a opepříme. Když začíná nabírat hnědou barvu (nejprve pustí šťávu, tu vydusíme a OPÉKÁME DOHNĚDA, mícháme!), smícháme jej s vařenými fleky a smaženou cibulí. Můžeme, ale nemusíme zapéct. Tyto fleky chutnají i zapřísáhlým masožravcům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Zelné flíčky

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   12.09.2006 | 14:57 | reagovat | závadný

    Veroniko, aj dnes je to na Slovensku vcelku bežné jedlo, a tak ako u vás, aj u nás niekto kapustu žmýka, niekto nie. Ja osobne nežmýkam, prebytočná tekutina sa vyparí.

  2. Veronika Nováková   12.09.2006 | 12:19 | reagovat | závadný

    souhlasím s vyždímáním zelí a to nejen proto,že to mám vyzkoušené,ale recept mám od mojí prababičky ze slovenska,která má datum naronení v 19.století.Bylo to jídlo chudých,dnes je to mnamka.

  3. Jaroslava Oumarová   01.06.2006 | 21:49 | reagovat | závadný

    Jsem ráda, že chutnalo:-) A jak píšete, jednou za čas promastit vnitřnosti neškodí:-)))

  4. Marti   01.06.2006 | 18:43 | reagovat | závadný

    Takova pochoutka se nezapre. Zeli, testoviny a dva parky a cibuli jsem mela doma a udelala jsem to na obed a moc a moc jsem si pochutnala. To se tady v USA nenajde. Bylo to docela mastne, ale jednou za cas to vubec nevadi. Davam za jedna.

  5. Anonym   07.04.2006 | 21:14 | reagovat | závadný

    Ano, robim tiez tak ako pani Terezka , dusim kapusticku na karamele a to je skutocne pochutka...mnam

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web