Autor:

Zelné čtverečky

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 400 g
Kysané zelí 500 g
Tuk 250 g
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Drcený kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Zelí drobně překrájíme a i s lákem smícháme s ostatními ingrediencemi. Vzniklé těsto rozvalujeme na pomoučeném válu, krájíme rádlem čtverečky asi 5×5 cm a pečeme zprudka na suchém plechu.
Podáváme k pivu nebo vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z červeného zelí se švestkami Zelí, celer, sýr a mák - lahodné podzimní suroviny pro váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Zelné čtverečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web