Autor:

Zelné či kapustové závitky

Střední
Ingredience
Mleté maso 1/2 kg
Rýže
Trochu
 
Zelné listy
Či kapustové
 
Cibule  
Pepř mletý  
Sůl  
Olej  
Bílé víno
Trochu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Spaříme zelné či kapustové listy. Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme krátce povařenou rýži, osmaženou cibulku. Necháme zpěnit cibuli na oleji, z masa a listů uděláme závitky, vložíme na cibuli, krátce opečeme a podlijeme. Dusíme do změknutí. Můžeme okořenit česnekem.

Podáváme s brambory či bílým pečivem. Rovněž můžeme sloupávat celé cibule, naplnit je mletým masem a postupovat stejně. Můžeme podlít trochou bílého vína.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Zelné či kapustové závitky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web