Zelné či kapustové závitky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso
    • rýže Trochu
    • zelné listy Či kapustové
    • cibule
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej
    • bílé víno Trochu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Spaříme zelné či kapustové listy. Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme krátce povařenou rýži, osmaženou cibulku. Necháme zpěnit cibuli na oleji, z masa a listů uděláme závitky, vložíme na cibuli, krátce opečeme a podlijeme. Dusíme do změknutí. Můžeme okořenit česnekem.
2
Podáváme s brambory či bílým pečivem. Rovněž můžeme sloupávat celé cibule, naplnit je mletým masem a postupovat stejně. Můžeme podlít trochou bílého vína.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.