Autor:

Zelňáky vegetariánské

Střední
Ingredience
Mouka
hladká nebo polohrubá
500 g
Kysané zelí 500 g
Hera 250 g
Sojový granulát
se šunkovou příchutí
2 hrst
Mléko 1 dl
Sůl  
Drcený kmín  
Mletá paprika  
Chilli
mleté
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Sójové, Ze zeleniny

Na oleji na pánvi si osmažíme sojový granulát. Pozor - granulát předtím nevaříme, osmahneme ho suchý rovnou z pytlíku, granulát nasákne olej a krásně zkřehne - vzniknou nám jakési sojové škvarečky. Pozor, ať soju nepřipálíte. Takto připravený granulát zpracujeme se všemi ostatními přísadami v těsto, koření přidáme podle chuti.

Těsto vyválíme na vymazaný plech (já nepoužívám váleček, těsto na plech namačkám rukama), radýlkem nebo nožem si do syrového těsta předkrájíme čtverečky a pečeme v troubě na 180 stupňů dozlatova.

Když je upečeno, stačí zelňáky pouze rozlámat tak, jak jsme si předkrájeli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Zelňáky vegetariánské

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web