Autor:

zelňák

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 200 g
Prášek do pečiva 1/2 balení
Kysané zelí 100 g
Sůl 1 špetka
Voda  
Uzená slanina  
Anglická slanina  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Z mouky, vody, prášku do pečiva a zelí zpracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé placky, asi 1 cm silné. Ty na pomoučeném plechu upečeme (po obou stranách) v horké troubě. K tomu pojídáme anglickou slaninu, uzenou slaninu apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: zelňák

Komentáře

  1. neplacičkovat, nalýt na plech..   24.09.2014 | 18:35 | reagovat |

    Ještě snadněji a levněji když koupíte celou hlávku zelí -pokrájet, +sůl+pepř+kmín+bazalka, k tomu 2 hrnky pol.mouky+prášek do pečiva, +voda+slunečn.olej. to celé těsto zamíchat vařečkou a nalýt na plech. Dobrou chut.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web