Autor:

Zelňačka s fazolemi II.

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Slanina 120 g
Kysané zelí
scezené
450 g
Vepřové maso 300 g
Fazole
předem povařené
900 g
Brambory 1 ks
Kukuřičná mouka
hrubá
3 lžíce
Sůl  
Římský kmín  
Zelňačka s fazolemi II.

Postup přípravy:

Slaninu vyškvařte v hrnci, přidejte zelí, kmín a vodu a poduste doměkka. Vepřové uvařte zvlášť (má-li kůžičku, jako třeba koleno, tím lépe) a v závěru k němu přidejte povařit
bramboru. Maso vyjměte z vývaru, očistěte ho a nakrájejte, vraťte do hrnce, přidejte fazole i s tekutinou a zelí a vše společně ještě povařte. Nakonec zahustěte kukuřičnou moukou, předem rozmíchanou v troše vody, a ještě chvíli povařte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Zelňačka s fazolemi II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web