Zelňačka s fazolemi II.

Hodnocení:

Moje:

90 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g slanina
    • 450
      g kysané zelí scezené
    • 300
      g vepřové maso
    • 900
      g fazole předem povařené
    • 1
      ks brambory
    • 3
      lžíce kukuřičná mouka hrubá
    • sůl
    • římský kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu vyškvařte v hrnci, přidejte zelí, kmín a vodu a poduste doměkka. Vepřové uvařte zvlášť (má-li kůžičku, jako třeba koleno, tím lépe) a v závěru k němu přidejte povařit
2
bramboru. Maso vyjměte z vývaru, očistěte ho a nakrájejte, vraťte do hrnce, přidejte fazole i s tekutinou a zelí a vše společně ještě povařte. Nakonec zahustěte kukuřičnou moukou, předem rozmíchanou v troše vody, a ještě chvíli povařte.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.