Autor:

Zelňačka pro hladové

Snadné
Ingredience
Cibule 1 ks
Brambory
4-5
5 ks
Uzené maso 200 g
Kysané zelí
malá sklenice
 
Vejce  
Zakysaná smetana  kelímek
Masox  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Paprika - sladká  
Koření
(bobkový list, nové koření, celý pepř)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli na kostičky a uzené maso na kostičky restujeme na oleji či lžíci sádla. Přidáme brambory na kostičky a veškeré koření. Zalijeme vroucí vodou, vložíme kostku masoxu a vaříme do poloměkka cca 10-15 minut. Přidáme zelí posekané na menší kousky a dovaříme do měkka. Na konci nalijeme rozšlehané vejce a smetanu a ještě minutku či dvě povaříme.
Z hotové polévky vytaháme bobkové listy a kuličky koření. Zelňačku vařím ve velkém hrnci, je hustá, chutná a zasytí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zelňačka pro hladové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web