Autor:

Zeleninový svítek

Snadné
Ingredience
Zelenina
:chřest,hrášek,špenát,kukuřice....
100 g
Hrubá mouka 100 g
Prášek do pečiva
-na špičku nože
 
Vejce  
Máslo 20 g
Mléko
: 2-4 lžíce
 
Sůl  

Postup přípravy:

Máslo utřeme se žloutkem a solí, střídavě pak přidáváme mléko a mouku s práškem do pečiva. Do těstíčka vmícháme zeleninu a nakonec zlehka i sníh z bílku.Těsto vlijeme na rozpálenou pánev s troškou oleje a osmažíme z obou stran dozlatova. Vlahé nakrájíme na kostičky a dáváme před nalitím horké polévky do talířů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový svítek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web