Zeleninový salátek s kuřecím masem

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • 1
      ks okurka salátová
    • 2
      ks cibule větší
    • 3
      ks paprika
    • 5
      ks rajčata větší
    • 200
      g tatarská omáčka
    • 100
      g kečup
    • 100
      ml olej
    • 100
      g hladká mouka
    • grilovací koření
    • bylinková sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí masíčko nakrájíme na větší kostičky, ty obalíme v mouce a grilovacím koření, dáme na rozpálený olej. Osmažíme zprudka, po té oheň zmírníme a přikryjeme pokličkou a trošku dusíme. V případě, že je málo šťávy, tak dolijme maličko vody.
2
Mezitím si nakrájíme okurku, papriku a cibuli na proužky, mohou být i silnější, dále nakrájíme rajčátka na větší kostičky. Vše smícháme.
3
Připravíme si zálivku z tatarky, kečupu a dochutíme pepřem a solí. Lze zaměnit tatarku za bílý jogurt. Také je to dobré a lehké.
4
Poté promícháme zeleninku, kuřecí masíčko a zálivku.
5
Podáváme s pečivem nebo jíme samotné. Vhodné i jako lehký oběd.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.