Zeleninový salát s kuřecím masem a americkým bramborem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
5
porce
neuvedeno
autor: Kaťulína8

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks okurka
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 1
      ks zelená paprika
    • 2
      hrst ledový salát
    • 500
      g cherry rajčátka
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice
    • 1
      plechovka hrách
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      balení americké brambory
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • česnek sušený
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky cca 2-3 cm velké, naložíme do misky s olejem a grilovacím kořením a dáme do lednice.
2
Okurky, rajčátka, papriky, salát nakrájíme na menší kousky (kostičky), mrkev nastrouháme nahrubo přidáme malou plechovku kukuřice a hrášku (měla jsem "Bonduelle" obojí dohromady) i s trochou vody z plechovky. Do salátu přidáme dvě lžíce zakysané smetany, osolíme a opepříme. Vše pečlivě promícháme. Dáme odležet.
3
Do trouby si dáme dopéct americké brambory ze sáčku.
4
Vyndáme maso z lednice a vkládáme jedno vedle druhého na pánev s trochou oleje.
5
Do zbytku zakysané smetany dame granulovaný česnek a špetku soli, uděláme si dip na ozdobu.
6
Dobrou chuť!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.