Autor:

Zeleninový rosol

Střední
Ingredience
Paprika 1 kg
Cuketa 1 kg
Cibule 1/2 kg
Česnek  
Feferonka  
DeKo 1 ks
Rajčata
nebo rajský protlak
1 kg
Ocet  
Sůl
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Papriky, oloupanou cuketu, cibuli, česnek, feferonku, rajčata pomeleme nebo nakrájíme, krátce povaříme, Deko povaříme v trošce vody, vývar přecedíme a přidáme s trochou octa a dosolíme, dochutíme, přidáme želírovací prostředek. Nalijeme do skleniček a sterilujeme běžným způsobem.

Můžeme experimentovat a ponechat zeleninu na větší nerozvařené kousky, přidat různé koření, nebo jiný druh zeleniny a pod. Je to dobré k masu, uzenině, ale i jen tak na topinky.

V původním receptu od kolegyně jsou rajčata, ale já dávám rajský protlak, tak trochu od oka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Quiche s dýní a kuřecím masem Francouzské slané koláče krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový rosol

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web