Autor:

Zeleninový rosol

Střední
Ingredience
Paprika 1 kg
Cuketa 1 kg
Cibule 1/2 kg
Česnek  
Feferonka  
DeKo 1 ks
Rajčata
nebo rajský protlak
1 kg
Ocet  
Sůl
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Papriky, oloupanou cuketu, cibuli, česnek, feferonku, rajčata pomeleme nebo nakrájíme, krátce povaříme, Deko povaříme v trošce vody, vývar přecedíme a přidáme s trochou octa a dosolíme, dochutíme, přidáme želírovací prostředek. Nalijeme do skleniček a sterilujeme běžným způsobem.

Můžeme experimentovat a ponechat zeleninu na větší nerozvařené kousky, přidat různé koření, nebo jiný druh zeleniny a pod. Je to dobré k masu, uzenině, ale i jen tak na topinky.

V původním receptu od kolegyně jsou rajčata, ale já dávám rajský protlak, tak trochu od oka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový rosol

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web