Zeleninový rosol

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg cuketa
    • 0,5
      kg cibule
    • česnek
    • feferonka
    • 1
      ks deko
    • 1
      kg rajčata nebo rajský protlak
    • ocet
    • sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriky, oloupanou cuketu, cibuli, česnek, feferonku, rajčata pomeleme nebo nakrájíme, krátce povaříme, Deko povaříme v trošce vody, vývar přecedíme a přidáme s trochou octa a dosolíme, dochutíme, přidáme želírovací prostředek. Nalijeme do skleniček a sterilujeme běžným způsobem.
2
Můžeme experimentovat a ponechat zeleninu na větší nerozvařené kousky, přidat různé koření, nebo jiný druh zeleniny a pod. Je to dobré k masu, uzenině, ale i jen tak na topinky.
3
V původním receptu od kolegyně jsou rajčata, ale já dávám rajský protlak, tak trochu od oka.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.