Autor:

Zeleninový rosol

Střední
Ingredience
Paprika 1 kg
Cuketa 1 kg
Cibule 1/2 kg
Česnek  
Feferonka  
DeKo 1 ks
Rajčata
nebo rajský protlak
1 kg
Ocet  
Sůl
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Papriky, oloupanou cuketu, cibuli, česnek, feferonku, rajčata pomeleme nebo nakrájíme, krátce povaříme, Deko povaříme v trošce vody, vývar přecedíme a přidáme s trochou octa a dosolíme, dochutíme, přidáme želírovací prostředek. Nalijeme do skleniček a sterilujeme běžným způsobem.

Můžeme experimentovat a ponechat zeleninu na větší nerozvařené kousky, přidat různé koření, nebo jiný druh zeleniny a pod. Je to dobré k masu, uzenině, ale i jen tak na topinky.

V původním receptu od kolegyně jsou rajčata, ale já dávám rajský protlak, tak trochu od oka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový rosol

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web