Zeleninový kaviár z lilku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks lilek středně velký
    • 3
      ks rajčata 2-3
    • 1
      ks cibule malá
    • česnek
    • olej
    • ocet
    • citron
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnutý lilek upečeme po všech stranách na plotýnce, až zhnědne a scvrkne se. Slupku odstraníme a lilek sítem prolisujeme. Přidáme rozvařená a prolisovaná rajčata. Kaši utřeme s olejem a octem nebo citronovu šťávou, osolíme, opepříme a podle chuti přidáme strouhaný česnek a cibuli.
2
Podáváme vychlazený s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.