Zeleninový hrnec s hovězím masem

Hodnocení:

Moje:

120 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      kg hovězí maso
    • 1
      ks celer menší
    • 0,5
      ks kapusta
    • 3
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,5
      ks bílá ředkev
    • 1
      svazek petrželka
    • celerová nať
    • 2
      kostka hovězí vývar
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli rozčtvrtíme a česnek prolisujeme.
2
Do většího hrnce nalijeme 3 litry vody a vložíme zeleninu. Přidáme kostku hovězího masa, osolíme a vložíme dvě kostku bujónu. Přivedeme k varu a vaříme asi 2 hod., dokud není maso úplně měkké.
3
Opepříme a ozdobíme čerstvou petrželkou.
4
Podáváme s chlebem nebo bagetou.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Evelina K.
    Evelina K. |

    1. 2. 2007 22:57

    Recept mam od sve kamaradky a kdyz jsem u ni toto jidlo jedla poprve, take me dost prekvapilo, ze zeleninu ( nakrajenou na vetsi kousky) vari spolecne s masem cele dve hodiny. Moc mi ale pokrm celkove chutnal a pokud se vam to nezda, tak pridejte zeleninu az v poslednich triceti minutach vareni.

  • Anonym
    Anonym |

    1. 2. 2007 16:53

    Ta dvě hodiny vařená zelenińa tó musí být věc!

  • Evelina K.
    Evelina K. |

    1. 2. 2007 14:47

    s bujonem je to ale lepsi:o)

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    1. 2. 2007 10:03

    přijde mi zbytečné dávat kostky bujonu, když se vaří maso