Autor:

Zeleninový boršč s uzeninou

Střední
Ingredience
Kořenová zelenina  
Brambory  
Kysané zelí  
Červená řepa
Nakládaná
 
Cibule  
Uzeniny  
Smetana  
Masox  
Paprika  
Paprika - sladká  
Kmín  
Slunečnicový olej  
Sůl  
Sladká smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubo. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou uzeninu dle vaší chuti a restujeme. Přidáme půl lžičky pálivé papriky a dvě lžičky sladké papriky a ještě malinko orestujeme. Zalijeme vývarem z masoxu, přidáme zeleninu, zelí, koření a vaříme do měkka. Brambor též nastrouháme a polévku jim zahustíme. Přidáme červenou řepu bez nálevu a krátce povaříme. Zjemníme smetanou a dosolíme.

<BR>Je lepší rozleželá a lze jí podávat i jako hlavní jídlo. Bohatá především na vlákninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový boršč s uzeninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web