Autor:

Zeleninoví šneci

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 500 g
Droždí 20 g
Vejce 1 ks
Sůl  špetka
Rostlinný olej 1/2 dl
Mléko  
Cukr 1 lžíce
Bazalka
sekaná
2 lžíce
Náplň
Cuketa 1 ks
Červená paprika 1 ks
Olej  
Sýr 50 g
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Z přísad vypracujeme kynuté těsto, husté jako na pizzu. Zapracujeme do něj bazalku a necháme vykynout. Na trošce oleje krátce opečeme na kostičky nakrájenou papriku a cuketu a necháme vychladnout. Vykynuté těsto vyválíme na plát 1/2 cm silný, posypeme ho zeleninou a sýrem a stočíme do rolády.

Roládu nakrájíme na 2 cm široké kousky a řeznou stranou klademe na vymazaný plech. Potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme asi 25-30 min. dozlatova. Podáváme teplé, ale chutnají i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Komentáře k receptu: Zeleninoví šneci

Komentáře

  1. Jana P.   11.05.2006 | 13:57 | reagovat |

    Jelikož mám dcery vegetariánky, které milují kynuté těsto /já dávám 1/2 celozrnné mouky/, dělám něco podobného, směs cukety, papriky, lilek a sýr nacpu jakoby do buchet.Taky moc dobré, ale tohle zase asi líp vypadá.Vyzkouším, díky za inspiraci.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web