Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks mrkev
    • 2
      ks cuketa
    • 3
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks kedlubna
    • 500
      g brambory
    • 300
      ml zeleninový vývar stačí z kostky
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 4
      ks vejce na tvrdo
    • 1
      lžička maizena
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička citronová kůra strouhaná
    • 2
      lžíce hořčice
    • řeřicha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory a opékáme 5 minut.
2
Osolíme, vložíme na plátky nakrájené cukety, přilejeme vývar a podusíme 5 minut. Vmícháme smetanu a dusíme ještě 10 minut.
3
Potom zahustíme v trošce vody rozmíchanou maizenou. Ochutíme kůrou, opepříme, stáhneme z ohně a vmícháme hořčici.
4
Ragú rozdělíme na talíře, upravíme na něj čtvrtky vajec a posypeme řeřichou.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.