Autor:

Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Mrkev 4 ks
Cuketa 2 ks
Řapíkatý celer 3 ks
Kedlubna 1 ks
Brambory 500 g
Zeleninový vývar
stačí z kostky
300 ml
Cibule 1 ks
Olej  
Zakysaná smetana 150 g
Vejce
na tvrdo
4 ks
Maizena 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová kůra
strouhaná
1 lžička
Hořčice 2 lžíce
Řeřicha  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory a opékáme 5 minut.
Osolíme, vložíme na plátky nakrájené cukety, přilejeme vývar a podusíme 5 minut. Vmícháme smetanu a dusíme ještě 10 minut.
Potom zahustíme v trošce vody rozmíchanou maizenou. Ochutíme kůrou, opepříme, stáhneme z ohně a vmícháme hořčici.
Ragú rozdělíme na talíře, upravíme na něj čtvrtky vajec a posypeme řeřichou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web