Autor:

Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Mrkev 4 ks
Cuketa 2 ks
Řapíkatý celer 3 ks
Kedlubna 1 ks
Brambory 500 g
Zeleninový vývar
stačí z kostky
300 ml
Cibule 1 ks
Olej  
Zakysaná smetana 150 g
Vejce
na tvrdo
4 ks
Maizena 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová kůra
strouhaná
1 lžička
Hořčice 2 lžíce
Řeřicha  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory a opékáme 5 minut.
Osolíme, vložíme na plátky nakrájené cukety, přilejeme vývar a podusíme 5 minut. Vmícháme smetanu a dusíme ještě 10 minut.
Potom zahustíme v trošce vody rozmíchanou maizenou. Ochutíme kůrou, opepříme, stáhneme z ohně a vmícháme hořčici.
Ragú rozdělíme na talíře, upravíme na něj čtvrtky vajec a posypeme řeřichou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web