Autor:

Zeleninové ragout

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Karotka
podélně nakrájená
250 g
Kapusta
čtvrtina menší hlávky
 
Zelené fazolky
podélně přepůlených
250 g
Kedlubna
pokrájená na silnější nudličky
1 ks
Máslo 2 lžíce
Bílé víno - suché 100 ml
Hladká mouka
2 až
3 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Citronová šťáva  
Široké bílé nudle
k podávání
 
Zeleninové ragout

Postup přípravy:

V širším kastrolu s nepřilnavým dnem rozehřejte máslo. Až začne pěnit, vhoďte na něj pokrájenou zeleninu a promíchejte ji, aby se dobře obalila tukem. Zalijte ji vínem a nechte odpařit alkohol. Poté zaprašte moukou, podlijte několika lžícemi vody a nezakryté nechte asi 10 minut za občasného promíchání (je-li potřeba, dolijte vodu) zkřehnout. Dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Podávejte promíchané se širokými nudlemi uvařenými podle návodu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 2x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové ragout

Komentáře

  1. brzdka   12.10.2012 | 17:32 | reagovat | závadný

    -nic moc

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web