Autor:

Zeleninové ragout

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Karotka
podélně nakrájená
250 g
Kapusta
čtvrtina menší hlávky
 
Zelené fazolky
podélně přepůlených
250 g
Kedlubna
pokrájená na silnější nudličky
1 ks
Máslo 2 lžíce
Bílé víno - suché 100 ml
Hladká mouka
2 až
3 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Citronová šťáva  
Široké bílé nudle
k podávání
 
Zeleninové ragout

Postup přípravy:

V širším kastrolu s nepřilnavým dnem rozehřejte máslo. Až začne pěnit, vhoďte na něj pokrájenou zeleninu a promíchejte ji, aby se dobře obalila tukem. Zalijte ji vínem a nechte odpařit alkohol. Poté zaprašte moukou, podlijte několika lžícemi vody a nezakryté nechte asi 10 minut za občasného promíchání (je-li potřeba, dolijte vodu) zkřehnout. Dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Podávejte promíchané se širokými nudlemi uvařenými podle návodu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Báječný bochník Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Báječný bochník Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové ragout

Komentáře

  1. brzdka   12.10.2012 | 17:32 | reagovat |

    -nic moc

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web