Zeleninové fondue

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l masox nebo zeleninový vývar
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      ks cuketa
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks květák
  • Doplňky
    • dip zelený, kari, česnekový, sýrový, rajčatový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kolem vařiče uprostřed stolu máme připravené misky s krátce předvařenou zeleninou a různé druhy dipů. V hrnci je připraven silný vývar. Střídavě napichujeme různé druhy zeleniny, ponoříme dle tvrdosti na 1-3 minuty do vařícího vývaru a na talíři doplníme dipem podle chuti.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.